• BIST 9909.34
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 25 °C

Bartın’da Fırınlardan Örnek Davranış

Bartın’da Fırınlardan Örnek Davranış
Bartın'da bulunan bazı fırınlar, ihtiyaç sahiplerinin rahatlıkla almaları için işyerlerinin önünde "Askıda Ekmek" uygulaması başlattı.

Bartın'da bulunan bazı fırınlar, ihtiyaç sahiplerinin rahatlıkla almaları için işyerlerinin önünde "Askıda Ekmek" uygulaması başlattı. Uygulama ile ihtiyaç sahiplerinin izin almadan istedikleri kadar ekmeği almaları sağlandı.

Bartın'da faaliyet gösteren bazı fırınlar, Bartın Yardımseverler Derneği'nin de katkılarıyla başlattığı uygulama ile ihtiyaç sahiplerine yönelik uygulamayı hayata soktu. Yapılan uygulama ile fırınların önünde konulan askıya asılan ekmekleri ihtiyaç sahiplerinin kimseye sormadan almaları amaçlandı. Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde uygulamaya destek veren Ekmekçimin Sahibi Ali Alan, dernekten talebinin geldiği günden itibaren gerekli desteği verdiklerini, ihtiyacı olan vatandaşların çekinmeden, kimseye sormadan gelip askıdan ekmeklerini alabileceklerini söyledi.

"ÇEKİNMESİNLER, SIKILMASINLAR"

Ali Alan, "Şu an uygulamaya 3 fırın destek veriyor. Tabi ki biz bunun artmasını istiyoruz. İhtiyacı olan, derdini anlatamayan insanlarımız oluyor. Yaptığımız uygulama ile insanlar bizimle konuşmada, utanmadan, sıkılmadan, kimseye görünmeden askıdan ekmeğini alıp gidebiliyor. Bizde bu şekilde amacımıza ulaşmış bulunuyoruz. Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımız çekinmesinler, sıkılmasınlar. Askıdaki ekmekler onlar için kondu. Gönül rahatlığı ile gelip ihtiyacı olan ekmeği alabilirler" dedi.

"BİRLİK VE DAYANIŞMADAN YANAYIZ"

Birlik ve dayanışmanın artmasından yana olduklarını da ifade eden Alan, "Şu an durumu iyi olan bir insanın yarın ne olacağı belli değil. Hayatta insanın başına her şey gelebiliyor. Bu yüzden birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza en ufak bir katkımız oluyorsa ne mutlu bize. Tekrar söylemek istiyorum. ihtiyacı olan vatandaşlarımız çekinmesinler, sıkılmasınlar. Askıdaki ekmekler onlar için kondu. Gönül rahatlığı ile gelip ihtiyacı olan ekmeği alabilirler" diye konuştu.

Bartın’da Fırınlardan Örnek Davranış

Bartın’da Fırınlardan Örnek Davranış

Bartın’da Fırınlardan Örnek Davranış

Bartın’da Fırınlardan Örnek Davranış

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim