• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Barbaros Sefa Spor’da Birlik Ve Beraberlik Coşkusu

Barbaros Sefa Spor’da Birlik Ve Beraberlik Coşkusu
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin en köklü kulüplerinden biri olan Barbaros Sefa Spor Kulübü'nün birlik beraberlik ve dayanışma gecesinde coşku zirveye...

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin en köklü kulüplerinden biri olan Barbaros Sefa Spor Kulübü'nün birlik beraberlik ve dayanışma gecesinde coşku zirveye taşındı.

Çınar Düğün Salonu'nda gerçekleşen geceye siyah-beyazlı camiaya gönül verenlerin coşkusu damgasını vururken, gecede; Balıkesir Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Edremit Körfez Temsilcisi Cemal Erhanoğlu, Küçükköy Spor Kulübü Başkanı Murat Güren, Küçükköy Spor Kulübü Teknik Direktörü Kadir Aydemir, Balıkesir Spor Kulüp Müdürü Hakkı Marmaralı ve yüzlerce davetli hazır bulundu.

Barbaros Sefa Spor Kulübü Başkanı Alper Lale, 2. Başkan Elmas Özmen, Kulüp yöneticileri; Ahmet Ürgüplü, Mustafa Biberci, Emre İşdurmaz, Hasan Ustalı, Cenk Kocakundakçı ve Volkan Bekit'in konuksever ev sahipliğinde gerçekleşen gecenin açılış konuşmasını yapan Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Edremit Körfezi Temsilcisi Cemal Erhanoğlu, Edremit Körfezi genelinde en iyi kulüp yöneticilerinin Barbaros Sefa Spor'da bulunduğunu söyledi.

Alper Lale başkanlığındaki kulübün gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek adına özverili bir çalışma içerisinde sporu henüz çocuk yaşlardaki gençlere sevdirebilmek için yoğun bir çaba içerisinde olduğunu kaydeden Erhanoğlu, siyah-beyazlı camianın bu çabasının Balıkesir genelinde takdire şayan olduğunu da sözlerine ekledi.

Gecede konuşan Barbaros Sefa Spor Kulübü Başkanı Alper Lale, öncelikle gecede aralarında bulunan ve kendilerine desteğini esirgemeyen tüm davetlilere teşekkür etti.

Barbaros Sefa Spor'un büyük bir camia olduğunu ve kulüp yöneticileri olarak da bu büyük camianın bir parçası olmaktan duydukları memnuniyeti ifade eden Başkan Lale, "2014 yılında ortaya çıkan büyük kaostan sonra kayyuma giderek kulübümüzün ilk defa çıktığı ligi 5. sırada bitirdik. Şu anda Ayvalık'ta futbolu seven gençlerin kulübümüze gelmek için can attığını biliyoruz. Ama sezon sonunda kulübümüzü inşallah bizden daha iyi çalışabilecek bir yönetime devretmeyi arzuluyoruz. Yeni gelecek yönetimden beklentimiz, Barbaros Sefa Spor'u bu ligde tutabilmesidir. Bu konuda üzerimize düşecek göreve de hazır olduğumuzu bilmelerini istiyoruz" dedi.

"BARBAROSLULUK; "FEDAKARLIK" DEMEKTİR"

Amatör spora destek verilmesinin önemine işaret eden Alper Lale, "Şu anda takımda 16 Ayvalıklı sporcu var. Bu arkadaşlar haftada 4 idman, 1 maç yapıyor. Yani kötü alışkanlığa vakit yok. Ayrıca en kötü aylık 750 lira kazanıyorlar. Biz yerel yönetimin bunları göz önüne alıp, özellikle kendi gençlerimize sahip çıkan kulüplerle daha fazla ilgilenmesini istiyoruz. Barbarosluluk; feda demektir. Barbarosluluk; fedakarlık demektir" diye konuştu.

"HIZIR REİS'İN TORUNLARI"

Gecede konuşan 2. Başkan Elmas Özmen ise; kulübün ismini Yunanistan'ın Midilli Adası'nda doğup büyüyen denizlerde efsane olan "Hızır Reis" olarak da adlandırılan Barbaros Hayrettin Paşa'dan aldığını vurgulayarak, "Amblemimizdeki yelkeni; denizlerden; Hırçınlığımızı; dalgalardan, Hoşgörümüzü; İbrahim Ayman'dan, Gülümsemeyi; Arap Yaşar'dan, sonuna kadar mücadeleyi;Taki Mehmet'ten, Çevikliğimizi; Kolyoz Tuncer'den, Centilmenliği; Kaleci Özhan'dan, Arkadaşlığı; Çolak Hüsnü'den, Teşkilatçılığı; Sarı Galip'ten, Karşılıksız sevmeyi; Edü Hüsnü'den, Hızımızı gücümüzü de Macaron sevdalılarından alıyoruz. Ruhları şad olsun. Hayatta olanlara Allah sağlık versin. Bu yıl hedefi daha büyük, bu guruba şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurduk. Ama talihsizlikler, şansızlıklar yakamızı bırakmadığı içinde şu an ligde; Hızır Reis'in torunlarına yakışmayacak bir yerdeyiz. Ancak çocuklar bu takımı 2. devrede çok daha iyi yerlere getirecekler. Biz yönetim olarak buna inanıyor ve hepinizin desteğini bekliyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından İstanbul ve Bodrum gecelerinin tanınmış sanatçısı Elif, birbirinden güzel şarkılarını siyah-beyazlı camia için seslendirdi.

Gecede yapılan çekilişi gerçekleştiren Balıkesir ASKF Körfez Temsilcisi Cemal Erhanoğlu, Ayvalık'ın unutulmaz isimlerinden merhum Ceynur Karagözoğlu'nun yıllar önce yaptığı sistemle çekiliş sakızlarını neşeli bir üslupla geceye katılanlara sattı.

RODEGA VE İLHAN EKER'İN FORMALARI SAHİPLERİNİ BULDU

Edremit Körfezi'nin Amatör Spor gönüllüsü İbrahim Hızlı tarafından hazırlanan sinevizyon gösterimi ile süren gecede kulübün 2. Başkanı Elmas Özmen'e de sürpriz bir doğu günü kutlaması yapıldı.

Gecede; Süper Lig takımlarından Akhisar Spor'un başarılı Teknik Direktörü Cihat Arslan'ın gönderdiği Akhisar Spor'un golcüsü siyahi oyuncu Rodega'nın forması ve Balıkesir Spor'un takım kaptanı İlhan Eker'in formasıyla Barbaros Sefa Spor Kulübü'nün sporcularının imzaladığı futbol topu da açık arttırma usulüyle satılarak kulübe gelir sağlandı.

Barbaros Sefa Spor’da Birlik Ve Beraberlik Coşkusu

Barbaros Sefa Spor’da Birlik Ve Beraberlik Coşkusu

Barbaros Sefa Spor’da Birlik Ve Beraberlik Coşkusu

Barbaros Sefa Spor’da Birlik Ve Beraberlik Coşkusu

Barbaros Sefa Spor’da Birlik Ve Beraberlik Coşkusu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim