• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Balıkesirspor Kulüp Başkanı Çiftçi: Kadroda radikal değişiklik yapmayacağız

Balıkesirspor Kulüp Başkanı Çiftçi: Kadroda radikal değişiklik yapmayacağız
PTT 1. Lig'in iddialı ekiplerinden Balıkesirspor Kulüp Başkanı Feyyaz Çiftçi, ikinci yarı için mevcut kadroda radikal değişiklikler yapmayacaklarını...

PTT 1. Lig'in iddialı ekiplerinden Balıkesirspor Kulüp Başkanı Feyyaz Çiftçi, ikinci yarı için mevcut kadroda radikal değişiklikler yapmayacaklarını söyledi. Çiftçi, "İyi bir kadromuz, iyi bir on birimiz var. Kadroyu derinleştirmek ve alternatifler oluşturmak anlamında az ve öz transfer yapacağız." dedi.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz ve Kulüp Başkanı Çiftçi, tesislerde düzenledikleri basın toplantısında ligin ilk yarısını değerlendirdi. Futbol Şube Sorumlusu Harun Atabay'ın da katıldığı toplantıda, transferler ve takımın ikinci yarıdaki hedefleri konuşuldu. İkinci yarıda daha iyi bir Balıkesirspor seyrettirmek için çaba harcalacalarını söyleyen Feyyaz Çiftçi, iyi bir kadroya sahip olduklarını ve hedefe doğru yürüyeceklerini bildirdi. İlk yarıyı Teknik Direktör Yılmaz'ın hedeflediği puanda bitirdiklerini belirterek, "Hocam 25 puan hedeflemişti ve o puana ulaştık. Biz yönetim olarak, Kayseri Erciyes maçı öncesi takımın başına geldik. Baktığımızda, bu süreçte 13 puan aldık ve yenilmedik. Yönetimi sıkıntılı bir süreçte aldık. Birçok problemi halletme yoluna gittik. Mali problemleri aşma yönünde epey yol kat ettik. Kaliteli bir ekibimiz var. Hem sporcu ahlâkı hem de karakteri açısından kaliteli bir kadromuz var. Oyuncularımıza sahip çıkmak, bizim öncelikli görevimiz oldu bu dönemde. Oyuncularımızın birçoğuyla problemlerimizi hallettik, onlarla yolumuza devem edeceğiz. İyi bir kadromuz var." dedi.

'İKİNCİ YARIYA DAHA UMUTLA BAKIYORUZ'

İleriye umutla baktıklarını ve devre arasında bazı takviyeler yapacaklarını ifade eden Çiftçi, "Ligin ilk yarısını iyi bir noktada bitirdiğimizi düşünüyorum. Lig, enteresan bir şekilde gidiyor. Sekizinci sıradayız ama liderle 4 puan fark var aramızda. İyi bir kamp dönemi geçireceğiz. Takımımıza az ve öz, gerekli takviyeleri yapacağız. İkinci yarıya daha umutla bakıyoruz. İnşallah ikinci yarı, Balıkesirspor için çok daha iyi olacak. Hedefe doğru yürümek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Mevcut kadroda radikal değişiklikler yapılmayacağını söyleyen Feyyaz Çiftçi, şöyle devam etti: "İyi bir kadromuz, iyi bir on birimiz var. Kadroyu derinleştirmek ve alternatifler oluşturmak anlamında az ve öz transfer yapacağız. Transfer için sayı vermek istemiyorum, hocamızla görüşüp karar vereceğiz bu konuda. Hem kulübümüzün mali durumunu gözönünde bulundurarak hem de hedeflerimizi gözönünde bulundurarak transfer yapacağız."

'FORVETE YABANCI OYUNCU DÜŞÜNÜYORUM"

Teknik Direktörü Yılmaz ise ilk devreyi istedikleri yerde bitiremediklerini, ikinci yarıda Balıkesirspor'un layık olduğu konuma geleceğini söyledi. Takıma geldiği günden bugüne kadar olan süreçte çok kısıtlı bir kadroyla mücadele ettiklerini belirterek, "Stoper mevkisinde hiç alternatifimiz yoktu. İlk yarıyı çok iyi bir yerde bitirdiğimizi düşünmüyorum ama ligi çok iyi bir yerde bitireceğimizi düşünüyorum. Transfer konusunda aceleci olmak istemiyoruz. Bir aylık bir süreç. Bu süreçte Balıkesirspor karakterine uygun oyuncuları kadromuza katacağız. Forvet mevkisine yabancı oyuncu düşünüyoruz. İyi bir ekibimiz var. Nokta transferler yapacağız. İkinci yarıda yapılacak transferlerle Balıkesirspor'un çok daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Takımların birbirine denk olması bizi iştahlandırıyor. Seri birkaç galibiyetle lider olma şansı olacak bir lig oynanıyor bu sezon." dedi.

Gol yollarında yaşanan sıkıntıya da dikkat çeken Fikret Yılmaz, altyapıya önem verdiklerini vurguladı. Balıkesirspor'da olduğu dönemde iki oyuncuyu A takıma kazandıracağını söyledi. Ligin ikinci yarısında taraftar desteğinin önemli olduğunu ifade ederek, Balıkesirspor taraftarına çağrıda bulundu.

Balıkesirspor Kulüp Başkanı Çiftçi: Kadroda radikal değişiklik yapmayacağız

Balıkesirspor Kulüp Başkanı Çiftçi: Kadroda radikal değişiklik yapmayacağız

Balıkesirspor Kulüp Başkanı Çiftçi: Kadroda radikal değişiklik yapmayacağız

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim