• BIST 8736.27
  • Altın 2236.233
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1035
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 13 °C

Bakkal:“taraftar Böyle Bir Takımı Özlemiştir”

Bakkal:“taraftar Böyle Bir Takımı Özlemiştir”
Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Çaykur Rizespor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Taraftarla bütünleştiği zaman bu sinerji...

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Çaykur Rizespor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Taraftarla bütünleştiği zaman bu sinerji oluştuğu zaman Sivasspor'un burada yenemeyeceği takım yok. Taraftar bizimle beraber oynadı, bizimle beraber yendiler. Bu galibiyet taraftarımıza armağan olsun. Çünkü böyle bir galibiyeti özlemişlerdi. Böyle bir takımı özlemişlerdir" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup eden Medicana Sivasspor, haftalar sonra gelen galibiyetin sevinci yaşanıyor.

"8 MAÇIMIZ İÇERİDE"

Çaykur Rizespor maçının başlangıç olduğunu belirten Bakkal, önlerinde 13 karşılaşma daha olduğunu ve takımına 7 galibiyetin lazım olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

"Herkes bıkmadan, usanmadan devam edecek. 13 maç belki arada ufak tefek aksilikler olacak ama devam edeceğiz. Çünkü 8 tane maçımız içeride. Sivasspor için bunun devam etmesini diliyorum. Galibiyet hayırlı, uğurlu olsun."

"RAKİBİ RAHATSIZ EDECEĞİZ"

Sivasspor'da önemli olanın hastalığı teşhis etmek olduğunu belirten Bakkal, "Ligde analizlere baktığınız zaman ligin en fazla koşan üçüncü takımı Sivasspor ama topla, rakibe topu 20 dakika vermiş 14 puan almış. Biz burada rakibi rahatsız edeceğiz. Sivasspor takımı topla çok oynayan bir takım ama topsuz oyunda hiç yoktu. Biraz daha savunma mentalitesi fazla adamlar ile oynadık. Çünkü direkt geçilen bir Sivasspor vardı. Göze hoş geliyor ama 4 yiyordun, 3 yiyordun. Konya takımı 22 gol atmış 35 puanda, biz 19 gol atmışız 14 puan almışız. Önemli olan hastalığı teşhis etmek" diye konuştu.

"HER SARI KARTLI OYUNCUYU ÇIKARAMAM"

Yiğit İncedemir'in sarı kartı olmasına rağmen genç futbolcuyu oyundan çıkarmamasının sorulması üzerine Bakkal, "Her sarı kartlı oyuncuyu oyundan alırsam sıkıntı olur. Bunu ben geçen sene Gençlerbirliği'nde yaşadım. Oyuncular bu sefer topa girmemeye başladı. Oyundan alabilirdik. Sonradan bende kendi kendimi eleştirdim. Biraz daha gitsin dedik. Onu dengeleyemiyorsun ama dikkate alacağım bunu" ifadelerini kullandı.

Hakem ile ilgili soruya ise Bakkal, "Yendikten sonra hakemi konuşmuyorum. Sonuçta ben bitir dedim bitirdi" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim