• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Bakkal: ”Aslan Gibi Oynayan Bir Sivasspor Vardı”

Bakkal: ”Aslan Gibi Oynayan Bir Sivasspor Vardı”
Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Kazanma coşkusu olan takımda ısrar etmemiz gerekiyor....

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Kazanma coşkusu olan takımda ısrar etmemiz gerekiyor. Bu bize sonucu getirecek" dedi.

Ligin 23. haftasında sahasında Antalyaspor ile golsüz berabere kalan Medicana Sivasspor'da karşılaşma sonrası müsabakayı değerlendiren Teknik Direktör Mesut Bakkal, "Hafta başında beri oyuncularımız sonuca yansıtmak için mücadele etti inanılmaz derecede çalıştı. Maça baktığımız zaman yüzde 70 top Sivasspor'da ve 5-6 tane net pozisyonumuz var atamadık. Üzgünüz ama ben gelirken de söylemiştim 14 hafta vardı, şimdi 11 hafta ve 33 puan var. Bazıları olumsuz olabilir ama ben şimdi gideceğim tesiste toparlama antrenmanı yapacağım, yarın sabah yine yapacağım. Bu süreç devam edecek. Bu süreçten hemen çıkılmaz" dedi.

"KAZANMA COŞKUSU OLAN BU TAKIMDA ISRAR ETMEMİZ GEREKİYOR"

Taraftarların tepkilerinin normal olduğunu aktaran Bakkal, "Tepkiler normal, taraftarın tepkisini iyi anlıyorum. Acılarını da biliyorum ama 11 hafta rica ediyoruz bize destek olsunlar. 11'inci haftanın sonunda ne olacaksa olacak zaten ama ben umutsuz değilim, hem de hiç değilim. Çünkü ortaya mücadele eden bir takım çıktı. Atamadık, olmadı. Kazanma coşkusu olan takımda ısrar etmemiz gerekiyor. Bu bize sonucu getirecek. Yani bugün yenseydik sonradan 11 maçı kaybetseydik 20 puanla küme düşerdik. Aramızdaki puan farkları önemli değil, devam edeceğiz. Böyle umutlu bakmak zorundayız. Bu takım bana umut veriyor. Seyircinin tepkisi oyuncuyu etkiliyor buradan hep beraber çıkacağız. Bugün aslan gibi oynayan bir Sivasspor vardı" ifadelerini kullandı.

Karşılaşma sonrası taraftarların Aatıf'a olan tepkisinin sorulması üzerine Bakkal, "Taraftardan çiçek mi bekleyeceğiz. Burada direneceğiz. Bana da dediler. Herkesin yüreği yanmış. Biz Aatıf ile beraber bir yola çıktık. Bir kızgınlıkla olmuş olabilir" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim