• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Bakkal Amcanın Seyyar İsyanı

Bakkal Amcanın Seyyar İsyanı
Manavgat Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Odası tarafından üyelerin sorunları ve çözümlerine yönelik geniş katılımlı eğitim ve bilgilendirme toplantısı...

Manavgat Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Odası tarafından üyelerin sorunları ve çözümlerine yönelik geniş katılımlı eğitim ve bilgilendirme toplantısı düzenledi. Manavgat Irmak Garden Restaurant'ta gerçekleştirilen toplantıya üyeler büyük ilgi gösterdi. Toplantıda üyelerin yanı sıra Manavgat Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yeşim Travoğlu Demirtaş, Toplum Sağlığı Müdürü Dr. Tevfik Yoldan, Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Hamza Yalçın, Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amiri Emniyet Müdür Yardımcısı Rahmi Odabaşı, İlçe Jandarma Komutanlığından J.Asb.Kd.Bçvş. Tarık Karagül, Uzman Çavuş Faruk Aktaş ve Uzman Çavuş Aşkın Aysu, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda denetçileri, TPDK Yetkilisi ve Bakkallara toptan gıda maddesi pazarlayan firmaların yetkilileri katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan Manavgat Bakkallar Bayiler ve Büfeciler odası Başkanı Abdullah Akça,:"Bu toplantıyı düzenlemekteki amacımız siz üyelerimizin yaşadığı sıkıntıları dile getirmeleri ve çözüm yolları bulmaktır. Cezaların artığı bu dönemde cezaya maruz kalmamak ve daha bilinçli esnaf olmamız için bu toplantıyı gerçekleştirdik. Bugün burada siz Bakkal esnafımızın karşılaştıkları sorunların tamamımın muhatabı olan yetkililer bulunuyor. Sizler başta kaçakçılık ve seyyar satıcılar olmak üzere karşılaştığınız sorunlarınızı bütün açıklığıyla anlatırsanız inanıyorum ki bu sorunların büyük bölümü çözüme kavuşturulacaktır. Sizlerden çekinmeden sorunlarınızı anlatmanızı istiyorum. Eğer sizler sorunlarınızı anlatmazsanız birileri sizlerin ekmeğini çalmaya devam edecektir. Sorunlarınızı anlatma yeri sokak değil bu tür toplantılardır. Ekmeğinizle oynayanları güvenlik güçlerine şikayeti kesinlikle ispiyonculuk olarak algılamayın. Herkes gibi sizlerde ekmeğinizin peşindesiniz. Sorunlarınızı anlatın ki çözüme kavuşturabilelim"dedi.

Akça konuşmasının devamında; üyelerin İşyeri açma ve çalışma ruhsatı, TPDK, Kaçak sigara, Hijyen, seyyar satıcı gibi sorunlarını ve bu konuda yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Toplantıda ayrıca İlçe Gıda Tarım vce Hayvancılık Müdürü Yeşim Travoğlu Demirtaş, İlçe Toplum Sağlığı Müdürü Dr. Tevfik Yoldan, Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Hamza Yalçın, Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amiri Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı, İlçe Jandarma Komutanlığından Baş Çavuş Tarık Karagül birer konuşma yaptılar.

Toplantının son bölümünde toplantıya katılan oda üyeleri karşılaştıkları sorunları gerek sözlü gerekse yazılı olarak anlatırken sorunların çözümü konusunda neler yapılabileceği üzerinde karşılıklı görüş alış-verişinde bulunuldu.

Bakkal Amcanın Seyyar İsyanı

Bakkal Amcanın Seyyar İsyanı

Bakkal Amcanın Seyyar İsyanı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim