• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 18 °C

Bakan Işık, Kahta İlçesini Ziyaret Etti

Bakan Işık, Kahta İlçesini Ziyaret Etti
Diyarbakır Sur'da şehit düşen Uzman Çavuş Selçuk Dost'un cenaze törenine katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, cenaze sonrası Adıyaman'ın...

Diyarbakır Sur'da şehit düşen Uzman Çavuş Selçuk Dost'un cenaze törenine katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, cenaze sonrası Adıyaman'ın Kahta ilçesinde sanayi esnafını ziyaret etti.

Diyarbakır Sur'da şehit düşen Uzman Çavuş Selçuk Dost'un cenaze törenine katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, cenaze töreninin ardından küçük sanayi sitesini ziyaret etti. Ziyarete TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Kahta İlçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar da katıldı.

İlk önce Kahta Küçük Sanayi Sitesine gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, esnafı tek tek ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi. Bakan Fikri Işık zaman zaman esnaflarla oturarak bir süre sohbet etti.

Kahta İlçe Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Veysel Yelboğa, sanayi sitesi esnafının sorunlarının yer aldığı bir dosyayı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'a verdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve beraberindekiler Kahta Organize Sanayi Sitesi'ne geçti. Bakan Işık burada bir fabrikayı gezerek fabrika işçilerine kolay gelsin temennisinde bulunup fabrika işçileriyle bir süre sohbet etti. Fabrikaları gezen Bakan Işık, daha sonra bir fabrikanın toplantı salonunda iş adamları ve sanayicilerle bir araya gelerek burada toplantı düzenlendi. Basına kapalı olan toplantı sonrasında Bakan Işık ve beraberindekiler Adıyaman Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü binasının açılışını yapmak üzere Adıyaman'a gitti.

Bakan Işık, Kahta İlçesini Ziyaret Etti

Bakan Işık, Kahta İlçesini Ziyaret Etti

Bakan Işık, Kahta İlçesini Ziyaret Etti

Bakan Işık, Kahta İlçesini Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim