• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Baikad 20.yılını Kutladı

Baikad 20.yılını Kutladı
Balıkesir İş Kadınları Derneği (Baikad) 20.yılını kutladı. Dernek yönetimi ve üyelerinin hazır bulunduğu buluşma Otel Basri'de gerçekleştirildi.

Balıkesir İş Kadınları Derneği (Baikad) 20.yılını kutladı. Dernek yönetimi ve üyelerinin hazır bulunduğu buluşma Otel Basri'de gerçekleştirildi.

Balıkesir İş Kadınları Derneği, 20.yılını doldurması sebebiyle kutlama yaptı. Balıkesir'de bir çok sosyal sorumluluk projesine imza atan BAİKAD'ın her geçen gün büyüyen bir dernek olduğunu söyleyen Dernek Başkanı Nurbin Tüfekçioğlu, katılımcılara ve dernek kurucularına teşekkür ederek sözlerine başladı.

Ticari ve girişimcilik hayatında, dernek ve federasyonların iyi niyetlerle kurulduğunda sürdürülebilir olduğunu söyleyen Baikad Başkanı Nurbin Tüfekçioğlu, "Balıkesir İş Kadınları Derneği'ne bakın. Böyle güzel bir iş kadını derneğini 20 yıl önce kurmuşlar ve inandırmışlar arkasındaki kişileri. 20 yıl önce iş kadını ve iş adamı sayısı azdı. Şu an büssürü iş kadını derneği var. Ama hedef ve niyetler iyi olduktan sonra o dernek ayakta kalır" dedi.

Balıkesir İş Kadınları Derneği'ne ilçelerden çok talep olduğunu söyleyen Tüfekçioğlu, "Balıkesir İş Kadınları Derneği her geçen gün büyüyor. İlçelerden şu an da derneğimize çok talep var. Ve inanın o kadar zor bir olay ki Sivil Toplum Örgütünü götürmek. Biz elimizden geldiğince bütün yönetim olarak güzel şeyler yapmaya gayret ediyoruz. Bugün geldiğimiz noktada Balıkesir'de eğer bir iş kadını, protokol da ya da bir projede olması gerekiyorsa o sandalyede Baikad için yer ayrılıyor. Yani ben burada olmak istiyorum demekle olunmuyor. Duruşunuz, prensipleriniz ve yönetimin bir ekip şeklinde çalışmasıyla sizin ne kadar ciddi olduğunuzu algılayarak sizi zaten o gruba dahil ediyorlar" dedi.

Sivil Toplum Örgütü anlayışının da değiştiğini ifade eden BAİKAD Başkanı Nurbin Tüfekçioğlu, "Biz Türkiye'nin en eski iş kadını derneğiyiz. Bugün il İstihdam Kurulu, Kalkınma Ajansı, Altıeylül Kadın Meclisi, Karesi Kadın Meclisi ve Karesi Yürütme Kurulu ile Türk Emniyet Vakfı gibi buna benzer sıralayabileceğimiz pek çok protokolde Baikad olarak yer alıyoruz. Ve bu sandalyelerde Balıkesir kadınını temsil ediyoruz. Balıkesir'den çıkalım. Kagider, Türkiye Odalar Borsalar Kadın Girişimciler İl Kurulu buralarda da Baikad olarak varız. Buralara girmek için bir talep ve istekte bulunmuyoruz. Sadece duruşumuzu ve prensiplerimizi koruyarak iş kadınlarına hizmet ediyoruz. Ve yeni girişimci arkadaşlarımıza rol model olmaya çalışıyoruz. Ve doğru bir şeyler yapmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Balıkesir İş Kadınları Derneği'nin çok şanslı bir dernek olduğunun altını çizen Tüfekçioğlu, genç girişimci bayanlara da nasihatlerde bulundu. Tüfekçioğlu genç girişimlere; "Çok zarif üyelerimiz var. Yönetimde tek bir yumruğuz. İstiyoruz ki artık gençler de bizimle birlikte olsunlar. Ne kadar varlıklı olursanız olun, ne kadar sermaye gücünüz olursa olsun, ne kadar işinizi doğru yaparsanız yapın, eğer sivi toplum örgütlerinde yoksanız, sosyal hayatın içinde değilseniz artık bir şey olamıyorsunuz ve pazarınızı da açamıyorsunuz. Mutlaka buralarda olun. Kızlarınızı torunlarınızı mutlaka mesleği ile alakalı derneklere sokun" dedi.

Konuşmaların ardından derneğin kurucu üyelerine 20.yıl anısına plaket takdim edildi. Program müzik grubunun verdiği konser ile sona erdi.

Baikad 20.yılını Kutladı

Baikad 20.yılını Kutladı

Baikad 20.yılını Kutladı

Baikad 20.yılını Kutladı

Baikad 20.yılını Kutladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim