• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

"Bağımlılık Ve Mücadele Yöntemleri" Semineri

"Bağımlılık Ve Mücadele Yöntemleri" Semineri
AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanlığı, Yeşilay haftası nedeniyle Yüreğir Belediyesi Ulubatlı Hasan Kültür Evi'nde "Bağımlılık ve Mücadele...

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanlığı, Yeşilay haftası nedeniyle Yüreğir Belediyesi Ulubatlı Hasan Kültür Evi'nde "Bağımlılık ve Mücadele Yöntemleri" semineri düzenledi.

Seminerde Yeşilay Adana Şube Başkanı Mehmet Aslanbaba gençlere ve ailelere bağımlılıkla mücadele yöntemleri konulu sunum yaptı. Programa Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler, Ak Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer ve Yüreğir Belediyesi meclis üyeleri katıldı.

Etkinlikte sigaradan alkole, uyuşturucudan bilgisayara varıncaya dek akla gelebilecek bütün bağımlılıklara karşı sembolik olarak ellerindeki sigaraları kırarak sigarayı bırakma kararı alan gençlere rozet ve Yeşilay bilekliği takıldı.

Burada bir konuşma yapan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan bağımlık ve uyuşturucu ile mücadelenin hükümetin en hassas olduğu konuların başında geldiğini belirtti. Bağımlılıkla mücadelede AK Parti'nin diğer partilere nazaran daha hassas ve duyarlı davrandığının altını çizen Başkan Çelikcan bu konuda hükümetin attığı adımları örnek gösterdi.

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can ise konuşmasında ailenin önemine dikkat çekerek bağımlıkla yapılan mücadelenin ilk adımının aile içinde verilen eğitim ve ilgi ile başladığını vurguladı.

Yeşilay Derneği Adana Şube Başkanı Mehmet Aslanbaba Yeşilay Haftası kutlamaları kapsamında Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ı makamında ziyaret etti. Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadelede gösterdiği gayreti ve kararlılığından dolayı Başkan Çelikcan'ı kutlayan Aslanbaba Çelikcan'a teşekkür plaketi takdim etti.

"Bağımlılık Ve Mücadele Yöntemleri" Semineri

"Bağımlılık Ve Mücadele Yöntemleri" Semineri

"Bağımlılık Ve Mücadele Yöntemleri" Semineri

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim