• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 12 °C

Badminton Şehitkamil İle Yükselişe Geçti

Badminton Şehitkamil İle Yükselişe Geçti
Sporun her branşına destek vererek sporcu yetiştiren Şehitkamil Belediyesi, badminton sporuna yaptığı yatırımın meyvelerini toplamaya başladı.

Sporun her branşına destek vererek sporcu yetiştiren Şehitkamil Belediyesi, badminton sporuna yaptığı yatırımın meyvelerini toplamaya başladı. Şehitkamil ile yükselişe geçen badminton sporuna yoğun ilgi başladı.

Sporun her branşında elde ettiği başarılarla adından sıkça bahsettiren Şehitkamil Belediyesi'nin spora ve sporcuya olan yatırımları kısa sürede sonuç veriyor. Şehitkamil Belediyesi'nin sporcular için sağladığı tesis ve malzeme desteği, sporcuların başarılı olmasında önemli bir rol oynuyor. İmkanlar sayesinde büyük mücadele veren sporcular da Şehitkamil Belediyesi ismini elde ettikleri başarılı derecelerle her platformda duyuruyor. Çeşitli kurumlarla yaptığı işbirlikleriyle badminton branşının gelişimine önemli katkılar sunan Şehitkamil Belediyesi, Türk Milli Takımı için geleceğin sporcularını yetiştirmeyi hedefliyor.

BADMİNTON ŞEHİTKAMİL İLE ÖNEMLİ BİR İVME KAZANDI

Şehitkamil Belediyesi Spor Koordinatörü Metin Alati, badminton branşının gelişimine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Badminton branşının Şehitkamil Belediyesi desteğiyle başarılı bir ivme kazandığına işaret eden Metin Alati, "Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Badminton Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliği ve Şehitkamil Belediyemiz işbirliği ile düzenlenen Badminton Spor Okulu'nu tüm hızıyla sürdürüyoruz. Yaz ve kış spor okullarımızda devam eden badminton kursunun, badminton sporunun Gaziantep'teki gelişimi adına çok önemli etkileri var. Geçmiş yıllardaki lisanslı sporcu sayısıyla şu anki faal lisanslı sporcu sayısını kıyasladığımızda branşın Gaziantep'te özellikle Şehitkamil ilçemizde çok önemli bir ivme kazandığını gözlemleyebiliyoruz" dedi.

MİLLİ SPORCULARIMIZIN OLMASINI İSTİYORUZ

Şehitkamil Belediyesi'nin badminton branşıyla ilgili düzenlediği organizasyonların ve malzeme desteklerinin branştaki gelişimi hızlandırdığına dikkat çeken Şehitkamil Belediyesi Spor Koordinatörü Alati, "Badminton branşını okul sporlarından ziyade kulüplerarası yarışmalarda da gösterebilmek adına Şehitkamil Belediyemizin çalışmaları devam ediyor. Yine bu branşla ilgili birçok resmi bayramda düzenlediğimiz "Badminton Kupası" organizasyonlarıyla sporcuların branşa teşvik edilmesi, branşa özgü malzemelerin sporcularımıza, okullarımıza hibe yoluyla Şehitkamil Belediyemiz aracılığıyla temin edilmesi branşın gelişimi adına memnuniyet verici bir durumdur. Ümit ediyorum ki bu branştan Gaziantep adına ulusal, bölgesel başarılar elde eden sporcularımız yetişir. Yine Ay-Yıldızlı formayı giyebilecek kapasitede sporcularımız olsun istiyoruz. Biz, tesislerimizin kapısını sporcularımıza açmaya Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'nun büyük destekleriyle hazırız. Bundan sonraki süreçte de hem badminton branşında hem de farklı branşlarda spor okullarında eğitim gören sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Badminton Şehitkamil İle Yükselişe Geçti

Badminton Şehitkamil İle Yükselişe Geçti

Badminton Şehitkamil İle Yükselişe Geçti

Badminton Şehitkamil İle Yükselişe Geçti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim