• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 15 °C

B.b. Erzurumspor İçin Sms Kampanyası Başlatıldı

B.b. Erzurumspor İçin Sms Kampanyası Başlatıldı
Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden B.B. Erzurumspor'da gözler yeniden şampiyonluğa çevrilirken, kulüp için SMS ile destek kampanyası başlatıldı.

Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden B.B. Erzurumspor'da gözler yeniden şampiyonluğa çevrilirken, kulüp için SMS ile destek kampanyası başlatıldı.

B.B. Erzurumspor tesislerinde düzenlenen basın toplantısına Asbaşkan Zafer Aynalı, basın sözcüsü Bülent Taşkesenligil, teknik direktör Ahmet Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. İkinci yarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan B.B. Erzurumspor Basın Sözcüsü Bülent Taşkesenligil, şampiyonluk için kamuoyunun kendilerine güvenmelerini istedi. Birlik ve beraberlik içerisinde şampiyonluğu kucaklamak istediklerini ifade eden Taşkesenligil, "İkinci yarıya yeni hocamızla, yeni transferlerle, yeni yönetimle sıfırdan başlangıç yaptık. İkinci yarıya başlarken tüm yönetim kurulu olarak kulüpteki tüm çalışanlara kadar bir bütün olarak kenetlenmiş bir vaziyette şampiyonluğa hedeflendik. Biz buna inandık. İstiyoruz ki tüm kamuoyu bize inanıp güvensin. Şimdiye kadar geçmiş dönemde yaşadığımız olumsuzlukları bir kenara bırakarak yeni bir sayfa açıp önümüzdeki dilimde şampiyonluğu kucaklayalım. Birlik ve beraberlik sağlandığı sürece şampiyonluk gelir. Aksi halde bu şampiyonluğu yakalayamayız. Biz bunun bilincindeyiz. Sezon sonunda şampiyon olduğumuz zaman bunu kutlamanın tadına varalım diye düşünüyoruz" dedi.

"8925 SMS KAMPANYASI BAŞLATTIK"

Kulüp için sms kampanyası başlattıklarını açıklayan Taşkesenligil, "Biz kulüp olarak sms yardım kampanyası başlattık. Bütün operatörlerden 8925'e bağış yazıp bir sms göndermekle 5 TL kulübümüze yardımda bulunulacaktır. Taraftarımıza "Takımına Sen de Destek Ver', "Şimdi Destek Zamanı" diyoruz" diye konuştu.

Futbolcular üzerine şampiyonluk adına olumsuz baskının olduğunu vurgulayan Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, "Sezon başından beri oyuncular baskı altında. Çünkü şampiyonluk hedefi bağlamında herkesin baskısı var. Bu da ister istemez oyunculara olumsuz baskı yapıyor. Oyuncuları fazla baskı altına almadan şampiyonluğa ulaşacağız" dedi. Kozan Belediyespor maçında alınan galibiyetle baskıyı hafiflettiklerini belirten teknik adam, "Bu maçı kazanarak baskıyı atlattık. Gidişatımız iyi. Bizim oyun anlayışımız mücadele eden oyunculara forma şansı vermekten geçiyor. Bu kadar beklentiye karşı yüreğini sahaya koyan arkadaşlarla devam edeceğimizi söylemiştik" ifadelerini kullandı.

B.b. Erzurumspor İçin Sms Kampanyası Başlatıldı

B.b. Erzurumspor İçin Sms Kampanyası Başlatıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim