• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 22 °C

Aziz Yıldırım'dan 'neden adayım' cevabı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yaklaşan kongre öncesi basın toplantısı düzenliyor...Aziz Yıldırım neden bir kez daha başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
Sarı lacivertli klüpte bu hafta sonu yapılacak olağanüstü kongre öncesi başkanlık için yarışan iki güçlü aday Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar, basının karşısına çıkıyor.
 
İlk sözü Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım aldı.
 
İşte Yıldırım'ın açıklamaları..
 
15 yıllık süreçte hiçbir zaman kongre ve öncesinde hiçbir Fenerbahçeli hakkında kötü konuşmadım. Hep sustum..
 
NEDEN ADAY OLDUM..
 
Herkes şunu bilsin ki 3 Temmuz'un tüm kanıtları Fenerbahçe'den temizlenmeden bizim görevimiz bitmez.
 
Benim yönetim kurulum, Fenerbahçeli milyonlardır. Manisa'daki kadınlardır.. Bu sadece bir seçim değil, Fenerbahçe'nin 3 Temmuz'la hesaplaşmasıdır..
 
Topuk Yaylası'na, 3 Temmuz direnişinin başladığı yere bir türlü ısınamadılar, şaşırmadım.
 
F.BAHÇE ÜNİVERSİTESİ ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN
 
Her projeyi eleştirebilirsiniz. Ama söz konusu eğitimse bunun eleştirilecek bir tarafı olamaz. Fenerbahçe Üniversitesi için camia, 25 milyon lirayı bulamaz diye birşey yok.. O parayı bu camia çıkarır.. Fenerbahçe Üniversitesi şimdiden hayırlı olsun..
 
Eğitim, seçim malzemesi yapılamaz. Tıpkı din gibi.. Bazı şeyler söyleyecektim ama, yanlış anlaşılır; o yüzden söylemeyeyim.
 
FENERBAHÇE'NİN TÜSİAD'A İHTİYACI YOK
 
Fenerbahçe'nin borçları, tüm şeffaflığıyla ortaya konmaktadır. Kulübün toplam borcu 200 milyon dolardır.
 
Taraftarın dişinden tırnağından artırdığıyla yaptığı Şükrü Saracoğlu'yla, Fenerium'uyla ne kadar gurur duyduğunu anlayamadılar. Fenerbahçe'nin zenginlere muhtaç olmadığını anlayamadılar.
 
Demokratikleşme, TÜSİAD modeliyle olmaz..
 
PENDİK PROJESİ
 
Stadımız yerinde kalacak. Pendik'teki araziye gitmeyecek. Pendik'te yapılacak tesislerde 15 - 20 adet futbol sahası düşünülüyor.
 
FENERLAND PROJESİ
 
Bu proje, rahmetli başkanımız Hasan Özaydın'ın fikriydi. 2 katlı, İstinye Park'a benzeyen, her türlü çarşısı olan, denizle bağlantılı bu projenin imarıyla ilgili yetkiler için başvurumuzu yaptık.
 
FENERBAHÇE BANKASI
 
Fenerbahçe'nin de kendi adıyla her türlü finansal işlemin yapılabileceği bir banka için girşimlerimiz başlattık. Bunlar ne benim, ne de seçim için hazırlanan projeler. Bunlar Fenerbahçe'nin projeleri.. Biz yarın kaybetsek de bu projelerin ileride yapılması gerektiğini düşünüyorum.
 
AYDINLAR'I ŞİKE VAR DİYE İNANDIRDILAR
 
Gelelim esas meseleye.. Diğer adaylara şimdiden bol şans ve başarılar diliyorum..
 
Fenerbahçe'ye iki yüzlüler başkan olmamalı. Ben hastanedeyken, Aydınlar beni ziyaret etti. Ona hasta yatağımda şunları söyledim:
 
"Fenerbahçe şike yapmamıştır. Fenerbahçe üzerine oyun oynanmaktadır."
 
Mehmet Ali Aydınlar, malesef buna inandırıldı.  
 
AYDINLAR BAŞKAN OLURSA..
 
Sayın Aydınlar'a soruyorum: 2010-2011 sezonu şampiyonu kimdir? Fenerbahçe şike yapmış mıdır? Yapmamış mıdır?
 
Fenerbahçe'ye başkan olabilirsin. Fenerbahçe'nin şike yaptığına inanıyorsan, bu yaptırımları uygulayacak mısın? Kupayı iade edecek misin?
 
Seni Fenerbahçeliler değil de, Galatasaray'ın desteklemesi tesadüf mü? Başkan olursan Galatasaraylı arkadaşlarını da yönetim kuruluna alacak mısın? Yoksa bir dönem Galatasaray'ı Fenerbahçe'ye katma projesini hayata mı geçireceksin?
 
Başkan olursan, Fenerbahçeli futbolcuların alın teriyle kazandığı kupayı iade ettiğinde onlara hangi yüzle bakacaksın?
 
İbrahim Akın'a yapmadığı şikeyi kabul etmesi halinde lisansının geri verileceğini söyledin mi?
 
FENERBAHÇE'NİN 15 BİN ÜYESİ VAR
 
Mehmet Ali Bey, gazetelere ilan veriyor. Ben vermeyeceğim. Ben sadece toplu mesaj attım. Bu mesajın parasını da ben kendi cebimden verdim.
 
Mehmet Ali Bey Fenerbahçe'yi o kadar çok seviyor ki..
 
1998 yılına kadar Fenerbahçe'ye başkan olabilmek için küçük grupların onayını almak gerekirdi. Ben başkan olana kadar 6 bin üye ile idare ediliyordu. Şimdi 15 bin üyemiz var.
 
Bazıları, Fenerbahçe'ye başkan olmak isteyenlerden eskisi gibi para koparmaya çalışıyorlar.
 
EY AYDINLAR, SENİ BEN KORUMADIM MI?
 
Sayın Mehmet Ali Aydınlar, Aziz Yılmaz yazıhanene gelerek seni tehdit etti mi, etmedi mi? Onun tehditlerinden seni benim en yakın arkadaşım korumadı mı? Onu bu kulübe bela etmeye hakkın var mı? Fenerbahçe o günlere dönerse kaybeder.
 
Biz Mehmet Ali Aydınlar'ın evlat acısı yaşadığı günde destek olduk. O bizim kötü günümüzde destek olmadı. Biz bunu söyledik. Ama bu sözlerimiz çarpıtıldı.
 
Mehmet Ali Aydınlar Fenerbahçe'yi o kadar seviyor ki, aldığı kombine biletlerini parasını kulüpten geri aldı. Kombineleri de iade etti.
 
Cami kapılarında amigolara para verdiler. Bunları söyleyenler, şimdi bizim karşımızdakilerle beraberler. Oy toplamak için Galatasaraylılar'a bile mesaj çektiler.
 
10 BİN KİŞİLİK FENERBAHÇE KONGRESİ OLSUN
 
Öyle bir kongre yapalım ki, en az 10 bin kişi gelelim, gücümüzü gösterelim. Bizim yaptığımızı hiçbir kulüp yapamadı. Ne zaman yükselsek, önümüze engeller çıkardılar. Artık Fenerbahçe 1998'li yıllara düşmesin. En büyük suç Federasyon Başkanı'ndadır. Bu süreci iyi yönetemedi. Aziz Yıldırım, Fenerbahçeli olmak ve ve ölmek için yaşamıştır ve yaşamaktadır.
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim