• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 22 °C

Ayto’dan Gıda Sektöründeki İşletmelere Çözümler

Ayto’dan Gıda Sektöründeki İşletmelere Çözümler
Aydın Ticaret Odası (AYTO) kamu özel sektör buluşmalarında bu hafta gıda sektörü gündeme alındı.

Aydın Ticaret Odası (AYTO) kamu özel sektör buluşmalarında bu hafta gıda sektörü gündeme alındı.

Düzenlenen toplanyıda 12. ve 19. Meslek Komite üyeleri davet edildi. 12. ve 19. Meslek Komiteleri dahilinde toplantıya toptan ve perakende gıda sektöründe faaliyet gösteren, kafeterya, lokanta, hazır yemek, şekerleme ve unlu mamuller üretimi ve ticareti yapan işletmeler ile fırın işletmeleri katıldılar.

Gıda sektörünün sorunlarının konuşulduğu toplantıya; Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Bircan, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Rahmi Terzi, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Rıfat Kocaoğlu, Vergi Dairesi Başkanı V. Cemil Müsevitoğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mustafa Görgülü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcıları Selçuk Bora Yılmaz ve Yılmaz Bozkır, Gıda ve Yem Şube Müdürü Figen Sezer, Efeler Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Aydın Nasubeyoğlu ve Müdür Yardımcısı Yelda Ük katılarak Aydın Ticaret Odası üyelerinin sektörel sorunlarını cevapladılar.

Kamu kurum müdürlerine ve Aydın Ticaret Odası üyelerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan AYTO Başkanı Hakan Ülken, "Aydın ekonomisine, Aydın özel sektörüne kıymet verip buraya gelen Daire Müdürlerimize ve bu konuda önümüzü açmış olan Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum. Eleştirmeyi biliyoruz, yanlış bir şey gördüğümüzde eleştiriyoruz. Marifet iltifata tabidir. Burada oturup, tartışmak sorulara cevap vermek ben iş yapmak için uğraşıyorum, bu topluma ve görev yaptığım ile hizmet etmek için çabalıyorum demekten başka bir şey değildir. Bizi hiçbir toplantımızda da yalnız bırakmıyorlar."dedi.

"BİR EKSİK, BİR ÖNERİ VARSA 24 SAAT TELEFONUM AÇIK"

Aydın Ticaret Odası seçimlerinin 4 yılda bir tekrarlandığını ifade eden AYTO Başkanı Hakan Ülken, " Bizler de birer üyeyiz, bugün biz varız yarın yokuz, bir başkası gelecek o da başkan olacak. Bir başkası meclis üyesi veya yönetim kurulu üyesi olacak. Biz bu bilinçle emanet kavramının içini tam olarak doldurup sadece odanın kurumsal yapısı, imajı, üyelerin hak ve menfaatleri noktasında değil aynı zamanda üyelerin ceplerinden zar zor kazanıp ödedikleri üye aidatlarının da omuzlarımıza çok büyük bir vebal olduğunu bilerek emanete hıyanet etmemek adına, emaneti en doğru şekilde bizden sonrakilere teslim edebilmek adına elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Bir eksik, bir öneri, bir hata varsa 24 saat bunları ben açık olan cep telefonumdan almaya hazırım, Odamızda her zaman açık bu odanın gerçek sahibi üyeleridir. Üyesinden kopuk bir oda sadece tabela anlamına gelir, veya birilerinin kendi koltuk nefslerini tatmin ettikleri bir alandan öteye gitmez." diye konuştu.

YOL HARİTALARI BELİRLENDİ

AYTO Başkanı Ülken'in açılış konuşmasının ardından kamu kurumlarının müdürleri AYTO üyelerinin gündeme getirilmesini istediği konulara yönelik soruları yanıtlandı. AYTO üyeleri ayrıca kamu kurumlarının müdürlerine dile getirmek istedikleri konuları aktarma fırsatı buldular.

Toplantıda özellikle Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile ilgili ruhsat alım prosedürleri, işyeri denetim formatları, kaçak ve merdiven altı rekabetin önlenmesi, geleneksel ürün analizleri, yatırım planlama gibi birçok konuda çözümler bulundu, yol haritaları belirlendi.

Ayto’dan Gıda Sektöründeki İşletmelere Çözümler

Ayto’dan Gıda Sektöründeki İşletmelere Çözümler

Ayto’dan Gıda Sektöründeki İşletmelere Çözümler

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim