• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Ayto, Mobilya Ve Dayanıklı Tüketim Malları Sektörüyle Buluştu

Ayto, Mobilya Ve Dayanıklı Tüketim Malları Sektörüyle Buluştu
Aydın Ticaret Odası (AYTO), kamu özel sektör buluşmaları kapsamında bu kez mobilya ve dayanıklı tüketim malları sektöründen kayıtlı üyeleri ile bir...

Aydın Ticaret Odası (AYTO), kamu özel sektör buluşmaları kapsamında bu kez mobilya ve dayanıklı tüketim malları sektöründen kayıtlı üyeleri ile bir araya geldi.

Düzenlenen yemekli toplantıda Vergi Dairesi Başkan V. Cemil Müsevitoğlu, Aydın Bilim sanayi ve Teknoloji Müdürü Mustafa Görgülü, Sosyal Güvenlik Kurumu Efeler Müdürü Aydın Nasuhbeyoğlu, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Rahmi Terzi, Aydın Ticaret İl Müdür V. Şeref Yazıcı AYTO'ya Mobilya ve Dayanıklı Tüketim Malları sektöründen kayıtlı üyelerin sorularını yanıtladı.

AYTO Başkanı Hakan Ülken'in açılış toplantısı ile başlayan toplantıda Ülken, bugüne kadar Aydın Ticaret Odası'na kayıtlı üyelerin %60'ı ile bir araya gelindiğini, kalan %40'lık kısmı ile de Mayıs sonuna kadar bir araya gelineceğini ifade ederek, üyelerin muhatap olduğu kurum müdürleri ile kendi sektörlerinin yerel ve genel sorunlarının istişare edildiğini, çözümler üretildiğini ifade etti.

KAMU KURUM VE KURULUŞLARIN MÜDÜRLERİNE TEŞEKKÜR

Konuşmasında kurum müdürlerine teşekkür eden Başkan Ülken," Bu toplantılara bugüne kadar Vali bey başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri katıldılar. Bizleri yani Aydın ekonomisini yalnız bırakmadılar, gelmeleri demek Aydın Ticaret Odası üyelerini dolayısıyla Aydın ekonomisine değer vermeleri demektir. Bugün burada 10. Toplantıyı yapıyoruz hemen hemen yüzde 90'ın da buradalardı, bizimle birlikte mesai yapıyorlar, kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

"ÜYEMİZİN GÜCÜ VE ÖRGÜTLÜ YAPIMIZLA ÜYELERİMİZİN HAK VE MENFAATLERİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Aydın Ticaret Odası yönetiminin üye odaklı yönetim felsefesinden söz eden AYTO Başkanı Hakan Ülken "Biz dedik ki; üye odaklı çalışırız, üye dışında hiçbir yere bir kuruş harcama yapılmayacak, bağış ve yardım yasak, sadece ve sadece üyeye hizmet edeceğiz, yaptığımız ne varsa üyeye dolaylı bir şekilde dokunacak. Üyesi ile ilgilenmeyen üyesini zorunlu aidat ödettirmek zorunda olan bir konuma oturtan bir yönetim zihniyeti bir tabela ve o tabelanın maddi ve manevi gücünü nefsi anlamda kendini tatmin ettiren bireylerden öteye geçemez. Biz nefsimizle ve tabelamızla değil, Odamızla üyemizin gücü ile örgütlü yapımızla, sesimizi örgütlü yapımızdan doğan güç ile daha gür çıkarabilen üyesinin hak ve menfaatlerini koruyup üyesinin ve ilinin ekonomisini geliştirmeye gayret eden bir felsefe ile hareket etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Toplantıda, mobilya ve dayanıklı tüketim maddeleri sektöründen AYTO'ya kayıtlı üyelerin anket ile gündeme alınmasını istediği sorunları cevaplayan kamu kurum ve kuruluşların müdürleri Aydın Ticaret Odası üyeleri ile bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Toplantıda Mobilya ve Dayanıklı Tüketim Maddeleri sektörünün talebi üzerine özellikle satıcı ve tüketici hakları üzerine AYTO'da önümüzdeki günlerde bir eğitim çalışması yapılmasına karar verildi.

Ayto, Mobilya Ve Dayanıklı Tüketim Malları Sektörüyle Buluştu

Ayto, Mobilya Ve Dayanıklı Tüketim Malları Sektörüyle Buluştu

Ayto, Mobilya Ve Dayanıklı Tüketim Malları Sektörüyle Buluştu

Ayto, Mobilya Ve Dayanıklı Tüketim Malları Sektörüyle Buluştu

Ayto, Mobilya Ve Dayanıklı Tüketim Malları Sektörüyle Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim