• BIST 8736.27
  • Altın 2236.233
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1035
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 13 °C

Ayto Kamu Ve Özel Sektör Buluşmalarının 5.’si Yapıldı

Ayto Kamu Ve Özel Sektör Buluşmalarının 5.’si Yapıldı
Aydın Ticaret Odası (AYTO) tarafından düzenlenen AYO Kamu ve Özel Sektör buluşmaları devam ediyor.

Aydın Ticaret Odası (AYTO) tarafından düzenlenen AYO Kamu ve Özel Sektör buluşmaları devam ediyor.

Aydın Ticaret Odası bu hafta 10. Meslek komitesi üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıya Efeler Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Derya Tıkır, Efeler Belediyesi İmar ve Şehirci Müdürü Tamer Toyran, Aydın Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu, Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet taha Al, Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Emine Mine Sert, Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Can Özaltaş, Aydın Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Rıfat Kocaoğlu, Aydın Sosyal Güvenlik Kurumu Efeler Müdürü Aydın Nasuhbeyoğlu, Aydın Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Rahmi Terzi, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Erol Küçüker, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Mutlu Bilgin, Mimarlar Odası Başkanı Hikmet Karayiğit, Aydın Efeler İlçe Müdürü Serkan Kuruüzüm, Aydın Büyükşehir Belediyesi Hafriyat İşleri Personeli Özkan Çetin ve Aydın Ticaret Odası üyeleri katıldı.

10. Meslek Komitesi üyelerinin katıldığı toplantıda Aydın Ticaret Odası'na Mimar, Mühendis, Yapı Denetim firmalarıı, Yapı Kooperatifleri, Hafriyat ve Teknik İnşaattan kayıtlı üyeler yer aldı.

Toplantıda konuşan AYTO Başkanı Hakan Ülken, bugüne kadar 5 ayrı meslek komitesinde genişletilmiş meslek komite toplantılarının yapıldığı belirterek konuşmasına başladı. Başkan Ülken, "Bugüne kadar inşaat sektöründen müteahhitlerimizi, sağlık ve eğitim sektöründen medikalları, dershaneleri, özel hastaneleri, ecza depolarını, güzellik merkezlerini, otomotiv, oto yedek parça ve akaryakıt sektörünü, kargoları, seyahat acentelerini, turizm acenteleri, yolcu ve personel taşımacılığı yapan otobüs işletmeleri ve taşıma kooperatifleri ile bir araya geldik. Bugün mimarlık, mühendislik, yapı denetim, yapı kooperatifleri, teknik inşaat konularında faaliyet gösteren üyelerimiz ile birlikte bir araya gelmiş olacağız. Bu toplantıların tüm üyelerin katılımı ile birlikte genişletilmiş istişare toplantıları devam edecek" dedi.

Odaların çalışma şekli hakkında bilgi veren AYTO Başkanı Hakan Ülken, "Odalar; baskı grubu faaliyetini yürütürler, baskı grubu rolü oynarlar, lobi çalışması yaparlar, odalar yönetmelik değiştiremez, odalar kanun değiştiremez, kanun yapıcı meclistir, uygulayanda bugün burada olan kamu kurumlarımızdır, ilgili bakanlıklardır. Odalar örgütlü yapılardır. 30 tane hafriyatçı bir araya geldiğinde hafriyatçıların problemlerini 30 kişi ile seslendirebilirler. Ama 10 bin kişilik Aydın Ticaret Odası 10 bin kişinin sesiyle 30 hafriyatçının problemini ifade edebilir. Bizler problemleri tespit ederiz. Bununla birlikte yerel dinamikler boyutunda yerelde çözülecek problemleri yerelde çözmeye gayret ederiz. Geneli ilgilendiren konularda TOBB vasıtasıyla Bakanlıklara ve hükümete iletiriz. Bunda ne kadar başarılı olursak o kadar üyelerimize hizmet etmişiz demektir" diye konuştu.

Toplantıda kamu kurumlarının müdürleri AYTO üyelerinin sorularını yanıtladı. Toplantıdan sonra hazırlanan sektör raporu AYTO üyelerine iletilecek, sorunlara yönelik gerekli çalışmalar yapılacak.

Ayto Kamu Ve Özel Sektör Buluşmalarının 5.’si Yapıldı

Ayto Kamu Ve Özel Sektör Buluşmalarının 5.’si Yapıldı

Ayto Kamu Ve Özel Sektör Buluşmalarının 5.’si Yapıldı

Ayto Kamu Ve Özel Sektör Buluşmalarının 5.’si Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim