• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Aydınspor 1923 Gençlere Yeşil Işık Yaktı

Aydınspor 1923 Gençlere Yeşil Işık Yaktı
Aydınspor 1923'te özellikle forvet bölgesinde sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle altyapıdan 4 oyuncu ile profesyonel sözleşme imzalandı.

Aydınspor 1923'te özellikle forvet bölgesinde sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle altyapıdan 4 oyuncu ile profesyonel sözleşme imzalandı.

Üç yıllık yapılan sözleşmelerle U-17 takımından stoper Çağlayan Menderes ve forvet Emre Çelik, U19 Takımından da forvet oyuncuları Tolunay Siner ile Erhan Ankara A Takım'la antrenmanlara çıkmaya başladı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Kartalspor galibiyeti ile kendine gelen ve play-off umudu ile yoluna devam eden Aydınspor 1923'te özellikle gol yollarında yaşanan sıkıntı nedeniyle sürpriz gelişme yaşandı. Oyuncuların sakatlığı nedeniyle forvetsiz kalan Efeler'de A Takım Teknik Direktörü Tarık Daşgün uzun süredir takip ettiği altyapıdan dört oyuncuyu zorlu İnegöl deplasmanı öncesinde kadroya dahil etti. Üç yıllık profesyonel sözleşe imzalayan U19 Takımı gençlerinden Tolunay Siner ve Erhan Ankara ile U17 takımı oyuncularından Emre Çelik ve Çağlayan Menderes Yörük Ali Efe Tesileri'nde devam eden İnegöl mesaisine dahil olarak çalışmalara başladı.

İNEGÖL MAÇI İÇİN GENÇLERE YEŞİL IŞIK

Oyuncuların sakatlığı nedeniyle forvetsiz kalan Efeler'de Teknik Direktör Tarık Daşgün, altyapıdan kadroya dahil edilen üç forvet oyuncusundan birini yarın (Çarşamba) oynanacak olan İnegölspor maçında ilk onbirde görev vermesi bekleniyor.

"ONLAR ADINA ÇOK UMUTLUYUM"

Genç oyunları kadroya dahil ederek gelecek yıllara yatırım yaptıklarının altını çizen Teknik Adam Daşgün, "Bu çocuklar Aydın'ın çocukları. Altyapıdan oyuncuları sürekli takip ediyorum. Alt yapı hocalarımızla görüş alışverişi sonrasında takımımızı yıllarca taşıyabilecek kapasiteye sahip oyuncuları tespit etmeye başladık. Oyuncularımızın kişilik ve karakter olarak da çok beğendiğim oyuncular. Ben profesyonel olan oyuncularımızın hepsini izledim. Tabi kadrodaki eksiklerimizle ilgilide takviye yaptık. Özellikle forvet eksiği konusunda değerlendirme yaptık. Tolunay ve Erhan direk forvet. Yine Emre forvet ama orta saha özellikleri bulunan bir oyuncu. Çağlayan da ekstra özelliği olan bir oyuncu. Hepsine çok inanıyorum. Gelecek sezondan itibaren takımın oynayan oyuncuları olurlar. Bu hafta oynama ihtimalleri var. Onlar adına çok umutluyum. Alt yapı hocalarına teşekkür ederim çok ahlaklı çocuklar" dedi.

SAKATLAR CAN SIKIYOR

Kartal galibiyeti ile son haftalardaki kötü gidişata dur diyen Efeler'de moraller yerine gelse de bu sefer sakatlar can sıkıyor. Yörük Ali efe Tesisleri'nde İnegöl maçının hazırlıklarına devam eden siyah beyazlılar kor çalışması ile başlayan antrenmanda daha sonra ise topla çalışma yaptı. Antrenmanda sakatlıkları bulunan Uğur Tülümen, Seçkin Getbay, Canberk Ersan ve Gökhan Sinanoğlu takımdan ayrı çalışarak düz koşu yaptı. Kartalspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan alınan Nezir Özer ise antrenmanda yer almadı.

Aydınspor 1923 Gençlere Yeşil Işık Yaktı

Aydınspor 1923 Gençlere Yeşil Işık Yaktı

Aydınspor 1923 Gençlere Yeşil Işık Yaktı

Aydınspor 1923 Gençlere Yeşil Işık Yaktı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim