• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 15 °C

Aydın’ı İncirliova Belediyespor Temsil Edecek

Aydın’ı İncirliova Belediyespor Temsil Edecek
İncirliova Belediyespor Kulübü, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından Aydın'da organize edilen Kulüpler Arası İl Yarışmaları'nda Gençler Geleneksel...

İncirliova Belediyespor Kulübü, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından Aydın'da organize edilen Kulüpler Arası İl Yarışmaları'nda Gençler Geleneksel Kategorisinde il birincisi oldu.

Organizasyonda birinci olan ve 26-27 Mart tarihinde Kuşadası'nda düzenlenecek olan Ege Bölgesi Yarışmaları'nda Aydın'ı temsil edecek olan İncirliova Belediyespor Halk Oyunları Ekibi, Belediye Başkanı Gürşat Kale'yi makamında ziyaret ederek birincilik kupasını takdim etti.

KALE "HEPİNİZLE GURUR DUYUYORUM"

İncirliova Belediyespor Kulübü'nün geçtiğimiz hafta içerisinde düzenlenen Halk Oyunları İl Yarışmaları'nda birinci olmasından dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Kale, kendisini ziyaret eden halk oyunları ekibini tek tek kutlayarak "Öncelikle elde etmiş olduğunuz bu birincilikten dolayı sizleri tebrik ediyorum. Ege Bölgesi Yarışmalarında Aydın'ı sizlerin temsil edecek olmasından dolayı da gurur duyuyorum. İncirliova Belediyesi olarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz" dedi.

ANTRENÖR KARADEMİR; "BAŞARININ MİMARI SİZLERSİNİZ"

İncirliova Belediyespor Kulübü Halk Oyunları Antrenörü İlker Karademir ise Başkan Kale'nin kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı başarının kaçınılmaz olduğuna dikkat çekerken, "Başkanım, sizlerin bize olan inancı ve desteklerinden dolayı yarışmalara ayrı bir heyecanla hazırlandık. Öncelikle birinciliği elde eden tüm oyuncularımı sizlerin nazarında kutlarım. Emin olun ki bu başarının mimarı oyuncularımızla birlikte sizlersiniz" diyerek teşekkür etti.

Halk Oyunları Antrenörleri İlker Karademir, Emre Evlioğlu, Hüdai Ünsal ile birlikte tüm oyuncuları makamında kabul eden Başkan Kale, daha sonra oyuncu ve antrenörlerle birlikte öğle yemeğinde bir araya geldi.

Aydın’ı İncirliova Belediyespor Temsil Edecek

Aydın’ı İncirliova Belediyespor Temsil Edecek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim