• BIST 8886.87
  • Altın 2238.808
  • Dolar 32.3388
  • Euro 35.1125
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

Aydın’da gece yarısı trafik kazası

Aydın’da gece yarısı trafik kazası
Aydın'da gece yarısı meydana gelen trafik kazasında otomobilin çarptığı motosiklet paramparça oldu.

Aydın'da gece yarısı meydana gelen trafik kazasında otomobilin çarptığı motosiklet paramparça oldu. Motosiklette olan ve alkollü oldukları ileri sürülen iki kişi ise hastaneye kaldırılırken, her iki yaralının da hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Kazadan sonra hastanede birbirlerini sağ gören iki arkadaşın mutluluğu görülmeye değerdi.

Kaza gece yarısı İzmir-Aydın Bulvarı Işıklı Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; İncirliova istikametinden Efeler istikametine seyir halinde olan Adil Ç. yönetimindeki 09 DE 947 plakalı otomobil Işıklı Kavşağını geçtiği sırada bir anda önüne çıkan motosiklete çarptı. Üzerinde plakası bulunmayan motosiklet paramparça olurken, motosiklette bulunan Kadir T. ile Mehmet M. isimli kişiler yola savruldu. Kazada motosiklette bulunan her iki kişi de yaralanırken, hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Görgü şahitleri ve otomobil sürücüsü motosikletin kavşaktan değil yaya yolundan karşıya geçmek isterken karşıdan gelen otomobilin altında kaldığını ileri sürerken, motosikletteki iki kişinin de alkollü olduğunu söylediler. Polis tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

"Röntgen kapısında birbirlerini görünce sevindiler"

Motosiklette bulunan Kadri T. ve Mehmet M.'nin tedavi için Aydın Devlet Hastanesi'ne getirildi. Ayrı ayrı ambulanslarla hastaneye getirilen iki yaralının ilk müdahalesi acil serviste yapıldı. Şok geçirdikleri öğrenilen her iki yaralı da bir müddet sonra kendilerine gelince yaralılar röntgen çekilen bölümün kapısında birbirleri ile karşılaşınca sedye üzerinde tokalaşıp birbirlerini sağ görmenin sevincini yaşadılar. Her iki yaralı da birbirine hal hatır sorup birbirlerine moral vermeleri dikkat çekti.

Aydın’da gece yarısı trafik kazası

Aydın’da gece yarısı trafik kazası

Aydın’da gece yarısı trafik kazası

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim