• BIST 9897.19
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Aydın AK Parti’nin Yeni Yönetimi Belirlendi

Aydın AK Parti’nin Yeni Yönetimi Belirlendi
AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Genel Merkezi'nin yeni il yönetimini onayladığını belirterek, "Şimdi mahallelerden başlayarak güçlü...

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Genel Merkezi'nin yeni il yönetimini onayladığını belirterek, "Şimdi mahallelerden başlayarak güçlü bir taban hareketi başlatacağız" dedi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, 30 Mart 2016 tarihinde AK Parti Aydın İl Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri'nin istifaları talep etmişti. AK Parti Aydın İl Teşkilatı yönetim kurulunun istifa etmesinin ardından, yeni yönetimi kurma görevi yine AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen'e verilmişti. Yeni yönetim kurulunu oluşturmak için çalışmalara başlayan AK Parti İl Başkanı Özmen, 100 kişilik yeni asil ve yedek yönetim kurulu listesini belirleyerek AK Parti Genel Merkezi'ne sunmuştu.

AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen tarafından sunulan AK Parti Aydın İl Asıl ve Yedek Yönetim Kurulu listesini değerlendiren AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, yeni il yönetimini bugün itibariyle onayladı.

TABAN HAREKETİ BAŞLATIYORUZ

Yeni yönetim kurulunu kısa sürede belirleyerek genel merkezin onayına sunduklarını belirten AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, "AK Parti Genel Merkezimiz, bugün itibariyle AK Parti Aydın İl Asıl ve Yedek Yönetim Kurulu listemizi onaylamış bulunuyor. Yeni yönetim kurulu üyelerimize yeni görevlerinde başarılar diler, hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Aydın AK Parti olarak, şimdi mahallelerden başlayarak güçlü bir taban hareketi başlatacağız. Yenilenmiş, tazelenmiş, zinde ve dinamik bir yapıyla bürünen AK Parti Aydın İl Teşkilatı olarak 2017 yılı sonbahar aylarında başlayacak olan kongre sürecine kadar çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam edeceğiz. Teşkilatlarımızı güçlendirmek için mahallelerden başlayarak taban çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Kadın Kolları İl Teşkilatında yaşanan boşluğu da en kısa sürede dolduracağız. Teşkilat çalışmalarımızın yanı sıra Aydınlılara hizmet noktasında da mücadelemizi sürdüreceğiz. Önümüzdeki sonbaharda yapılabilecek muhtemel bir referandumuna güçlü bir şekilde hazırlanacağız. Bu sürçte bize destek olan AK Parti Genel Merkezine, Aydın milletvekillerimize, koordinatör milletvekillerimize ve Aydın'daki tüm AK Parti'li kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Aydın'ımız ve partimiz için hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Ömer Özmen başkanlığındaki AK Parti Aydın İl Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: Abdurrahim Demir, Abdülkadir Öz, Adnan Şen, Ahmet Kürşat Uğur, Aslı Karaoğlan, Avni Fatih Kaymaz, Cemaleddin Esgin, Cevriye Fadıloğlu, Cihat Akkuş, Erdoğan Yanık, Gökhan Ökten, Güller Korkmaz, Hediye Uysal, Hüsamettin Tuna, İbrahim Gündeş, Kağan Görecek, Kazım Yeni, Mahmut Çağlayan, Mehmet Yağcı, Mehmet Kıvanç, Mehmet Emre Gönülcü, Mehmet Evren Karaköse, Murat Sandıkcılar, Mustafa Özalp, Mustafa Utma, Mustafa Tığ, Mustafa Acar, Mustafa Yanık, Mutlu Uyar, Nazmi Tuğrul, Nebahat Ayhan, Nihat Aktakka, Nilgün Böcekli, Niyazi Uzunkavak, Nuray Altınbaş, Oğuz Kendirlioğlu, Orhan Şeşen, Osman Gümüşhan, Ömer İncedal, Ramazan Satılmış, Recep Yavuz, Reşide Aral, Rıza Posacı, Vedat Aktaş, Yüksel Tikbaş, Zeki Zedeli, Zenüre Biten.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim