• BIST 8718.11
  • Altın 2241.171
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.1719
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Aydemir: ‘Dadaşların ‘evet’ kararlılığına minnettarız’

Aydemir: ‘Dadaşların ‘evet’ kararlılığına minnettarız’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Türkiye'nin son 15 yıllık dönemde her alanda büyük bir değişim ve gelişme yaşadığına işaret ederek,...

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Türkiye'nin son 15 yıllık dönemde her alanda büyük bir değişim ve gelişme yaşadığına işaret ederek, Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sisteminin kabulüyle sürecin hızlanacağını, ülkenin küresel gelişmelere yön verecek lider ülke konumu kazanacağını bildirdi.

AYDEMİR YEŞİLYAYLA'NIN KONUĞUYDU

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, referandum çalışmaları dolayısıyla Erzurum Yeşilyayla (Şehitler) Mahallesine konuk oldu. Köy sakinleriyle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Siteminin getirilerini paylaşan Milletvekili Aydemir, Yeşilyaylalıların referandum ile ilgili suallerini cevaplandırdı, Anayasa değişikliği maddelerini açıkladı.

HAİNLERİN "HAYIR'CI ANLAYIŞINA TEPKİ

FETÖ/PYD, Pkk, DEAŞ gibi ihanet odaklarının anayasa değişikliğine hayır kampanyası yürüttüklerini, şer odaklarına karşı milli tepki gösteren, teneffür hisleri besleyenlerin asla bu cepheyle birlikte olamayacağını kaydeden Milletvekili Aydemir, "16 Nisan'da Dadaşlar ecdatlarına layık bir duruş daha sergileyerek, hem şer odaklarına tarihi bir cevap verecek, hem de Türkiye'nin aydınlık geleceğine katkı sunacaklardır. Dadaş izzeti bunu gerektirir. " dedi.

AYDEMİR'DEN KARS-ARDAHAN-IĞDIR DERNEĞİ ZİYARETİ

Yeşilyayla ziyaretinin ardından Kars-Ardahan-Iğdır Derneğinde Anayasa Değişikliğine dair paylaşımlarda bulunan Milletvekili Aydemir, kardeşlik, birlik ve beraberlik mesajları verdi. 16 Nisan'da sandıktan çıkacak her "Evet'in bölücülere ağır bir darbe olacağının altını çizen Milletvekili Aydemir, "Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Millet ve Tek Devlet mukaddeslerine gönül veren bölgemiz halkı, "Evet" tercihleriyle bölücülere bir darbe daha indirecek, ebediyen sürecek olan kardeşliğimizi pekiştireceklerdir." diye konuştu.

Aydemir: ‘Dadaşların ‘evet’ kararlılığına minnettarız’

Aydemir: ‘Dadaşların ‘evet’ kararlılığına minnettarız’

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim