• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 15 °C

Aybaba: "Şehrin Kalbinin Kasımpaşa Maçında Atması Lazım"

Aybaba: "Şehrin Kalbinin Kasımpaşa Maçında Atması Lazım"
Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Antalyaspor maçı sonrası şehrin kalbinin haftaya oynanacak Kasımpaşa maçında atması gerektiğini söyledi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Antalyaspor maçı sonrası şehrin kalbinin haftaya oynanacak Kasımpaşa maçında atması gerektiğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Eskişehirspor, Antalyaspor'u 3-2 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, karşılaşmayı değerlendirdi. Oyunun genelinde iyi oynadıklarını belirten Aybaba, "Oyuna çok iyi başladık. Talihsiz kötü bir gol yedik. Bu tür takımların böyle hatalı goller sonucunda nasıl içe kapandığını bilirsiniz. Biz de ilk 45 dakika bunu yaşadık. Birkaç pozisyona girdik ama baskıyı kuramadık. Ama ikinci yarı gerçekten mükemmele yakın oyun oynadık. Herkes istedi. Taraftar istedi, oyuncu istedi, kenardaki arkadaşlar istedi. Tamamen oyuna yönelik hamleler yaptık. Arkadaşlarımı ve taraftarlarımı kutluyorum" dedi.

Bugünün 14 Şubat dolayısıyla keyifli bir gün olduğunu ifade eden Aybaba, ülkedeki bütün güzel günleri şehit ailelerine armağan ettiğini vurguladı.

"BU ŞEHRİN KALBİNİN HEP BİRLİKTE KASIMPAŞA MAÇINDA ATMASI LAZIM"

Maçtaki tüm oyuncularını tebrik eden Aybaba, "Oyunun genelinde Axel diye bir oyuncu var biliyorsunuz. Çok koşuyor, mücadele ediyor. Onu kutluyorum. Kamil'i, Kaan'ı içindeki herkesi kutluyorum. Şimdi bunları saydıkça diğer oyuncular "Hocam bizi neden söylemediniz" diyecekler. Hepsini tebrik ediyorum. Ama hiçbir şeyin sonu değil. Hep kazandığımız maçtan sonra bu bir başlangıç diyoruz. Çok uzun bir yol. 3 puanlık 13 maç kaldı. Hepsi final maçı. Görüyorsunuz diğer takımlar da elinden geleni yapıyorlar. Hepsi kazanmak için her şeyi yapıyorlar. Bizim daha çok yapmamız lazım. Bizim daha çok kenetlenmemiz lazım. Bu şehrin kalbinin hep birlikte Kasımpaşa maçında atması lazım. Oraya gelip bizi çok büyük desteklemeleri lazım. Böyle devam edersek Eskişehir markasının nerelere geldiğini herkes daha iyi anlayacaktır" ifadelerini kullandı.

Yenilen gereksiz kartlarla alakalı bir soruya da yanıt veren Aybaba şunları dile getirdi:

"Sarı kart konusunda oyuncularımızı ikaz ediyoruz. Mesela rakibin 2 oyuncusunun da sarı kartlı olması bizim avantajımıza oldu. Kalecimiz bir degaj yaptı. İnanılmaz bir pas attı. Oyuncular bu gibi durumlarda müdahale edemiyor. Devre arasında ikaz etmiştik uzun toplar oynayalım savunmanın arkasına diye. O sarı kartta bizim avantajımız oldu. Arkadaşlara hem sarı hem de kırmızı kartla ilgili hatırlatmalarımızı yapıyoruz."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim