• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Atıcılıkta Kış Kupası Heyecanı

Atıcılıkta Kış Kupası Heyecanı
Antrenör Dilek Aslan'ın göreve gelmesi ile birlikte önemli bir gelişme göstererek, kıpırdayan atıcılık sporunda artık müsabaka bile yapılabiliyor.

Antrenör Dilek Aslan'ın göreve gelmesi ile birlikte önemli bir gelişme göstererek, kıpırdayan atıcılık sporunda artık müsabaka bile yapılabiliyor. Genç atıcılar, "Kış Kupası" yarışmasında madalya mücadelesi verdi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atıcılık Kış Kupası Müsabakaları düzenlendi. Antrenör Dilek Aslan'ın göreve gelişi ile birlikte önemli bir gelişme gösteren ve her geçen gün ivme kazanan atıcılık sporunda kış kupası müsabakaları düzenlendi. Sekiz sporcunun kıyasıya yarıştığı atışlarda, sporcuların isabetli atışları genç antrenör Dilek Aslan'ı mutlu etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'in de izlediği müsabakalarda sporcuların kıyasıya madalya mücadelesi alkış aldı. Dereceye giren atıcılara madalya verildi. GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, Kazım Karabekir Stadı Bünyesi'ndeki atıcılık salonunda faaliyetlerin bundan böyle sıklıkla yapılacağını belirterek, antrenör Dilek Aslan ve sporcularını kutladı. Taşkesenligil, "Atıcılık sporu dikkat ve özgüven kazandıran bir spor dalı, bu spor sporcuların hem eğitim hayatlarına hem de spora olumlu etki yapan bir spor dalı" dedi. Taşkesenligil, Kader Demirel'in üç aylık bir sporcu iken Türkiye şampiyonasına katıldığını ve beşinci olduğunu belirterek, bu sporcunun elde ettiği başarının takdire şayan olduğunu söyledi. Gençleri, gençlik faaliyetlerine ve spor yapmaya davet eden Taşkesenligil, "Erzurum'da ikamet eden her gencin mutlaka bir spor branşında spor yapması gerekir. Tüm gençlerimizi gençlik merkezlerimize ve spor yapmaya bekliyoruz" dedi. Erzurum'da şu anda atıcılık sporu yapan 9 sporcunun bulunduğunu ve bu sporcuların oldukça yetenekli olduklarını belirten Antrenör Dilek Aslan, "Çocuklar bu işi çabuk kavradı, hedefim Erzurum'da atıcılık sporunu çok iyi yerlere taşımak, bizim bu gayretimiz ve başarımız federasyonun da dikkatini çekti. Esas gayem bundan sonra Erzurum'dan atıcılık sporu adına şampiyonlar yetiştirmek ve Milli takıma sporcu vermek, bunu başaracağım" dedi.

Atıcılıkta Kış Kupası Heyecanı

Atıcılıkta Kış Kupası Heyecanı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim