• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 14 °C

Atdsk Başkanlığı’na Keskin Seçildi

Atdsk Başkanlığı’na Keskin Seçildi
Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) Başkanlığı'na Ali Refah Keskin getirildi.

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) Başkanlığı'na Ali Refah Keskin getirildi. Keskin, yeni yönetimde görev alan ekibin ruhu ve isteğinin Adana'da tenise ilgiyi artırmak olduğunu söyledi.

2'si kapalı 12 tenis kortu, açık yüzme havuzu, fitness salonu, sauna ve masaj salonu, restoran ve kafeteryasıyla üyelerine profesyonel hizmet veren ATDSK'nın olağan genel kurulu kulüp tesislerinde gerçekleşti. Aydın Önen'in divan başkanlığını yaptığı genel kurula üyeler yoğun ilgi gösterdi. Tek liste ile gidilen seçimde Ali Refah Keskin ATDSK başkanlığına seçildi. Keskin başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda as başkanlığa Hilmi Serdar Özbarlas, genel sekreterliğe Can İstif, saymanlığa da Abdullah Özdiler getirildi. Sermet Soylu, Necati Erdem, Şerif Selçuk Şerifoğlu, Tuna Girtine Işık ve Serkan Şenlik de yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı.

Denetim Kurulu'nda Saniye Atmaca, Güney Canka ve Mehmet Ali Keskin yer alırken, Onur Kurulu da Özgür Yağmur, Ali Baş, Kadir Ateşok, Ahmet Hamdi Gizer ve Ömer Faruk Sakarya'dan oluştu.

ULUSLARARASI STANDARTLARDA

Kulüplerinin Türkiye'de uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapan sayılı kulüplerden birisi olduğunu vurgulayan ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, "İpek Soylu, Çağla Büyükakçay gibi Türkiye'ye mal olmuş sporcuları alt yapısından çıkaran bir kulübüz. Türk Tenis tarihine ilkleri kazandırmış sporcuları yetiştiren ATDSK olarak çıtayı yükselteceğiz. Uluslararası standartta kortlara sahip olan kulübümüz, Türk Tenis Federasyonu'nun ulusal turnuvalarının yanı sıra uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapmaktadır. Tesislerimiz Adana için, tenis sporu için, tenise gönül verenler için bir kazançtır. Yeni dönemde atılım yapacak olan ATDSK, spora, sporcuya, kentin sosyal hayatına, sosyal sorumluluk projelerine daha fazla katkı verecek. Tenisin bir yaşam biçimi olduğundan hareketle sporu sevdirmek, sporcu sayısını artırmak, Türkiye'ye mal olacak yeni sporcular çıkarmak hedeflerimiz arasında yer alacak. Genel kurulumuzda çok güzel bir yönetim oluştu. Başarı ekip işidir. Ekibimizin ruhu ve isteği Adana'da tenise, kulübümüze olan ilgiyi daha da artıracaktır. Bunu da yapacağımız hizmetler, hayata geçireceğimiz projelerle gerçekleştireceğiz. Çalışmalarımız, projelerimiz tenise ilgiyi artıracak" dedi.

Atdsk Başkanlığı’na Keskin Seçildi

Atdsk Başkanlığı’na Keskin Seçildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim