• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Atasoy, Fas Krallığı Sanayi Ticaret Ekonomi Yatırım Bakanı Mohammed Abbou İle Görüştü

Atasoy, Fas Krallığı Sanayi Ticaret Ekonomi Yatırım Bakanı Mohammed Abbou İle Görüştü
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy; Türkiye Cumhuriyeti ile Fas Krallığı Devleti arasındaki...

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy; Türkiye Cumhuriyeti ile Fas Krallığı Devleti arasındaki ekonomi ve ticari ilişkilere katkı sağlamak amacıyla Fas Krallığı Devletine ziyaret gerçekleştirdi. Atasoy, Fas Krallığı Hükumeti Sanayi Ticaret Ekonomi ve Yatırım Bakanı Mohammed Abbou tarafından kabul edildi.

Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Fas Krallığı Hükümeti Sanayi Ticaret Ekonomi ve Yatırım Bakanı Mohammed Abbou görüşmesinde Türkiye Cumhuriyeti ile Fas Krallığı Devleti arasındaki ithalat ihracat yatırım ve ekonomik gelişmeleri görüştü. Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, "Biz Türkiye İş dünyası olarak Fas Devletine inşaat, tekstil, gıda, turizm, otomotiv, bilişim gibi bir çok sektörlerde uzun vadeli yatırımlar yapmak istiyoruz. Fas Krallığı Devleti bulunduğu Coğrafyada en istikrarlı ülke konumundadır ve bu istikrar yatırımcıya güven vermektedir. Fas Krallığı Devleti Afrika Kıt'asına açılan bir kapı olma özelliği de taşımaktadır" diye konuştu.

Fas Krallığı Hükumeti Sanayi Ticaret Ekonomi Yatırım Bakanı Mohammed Abbou kabulde yapmış olduğu konuşmasında "Öncelikle sizi Fas Devletinde görmekten dolayı mutlu olduğumuzu belirtmek isterim. Fas Krallığı Devleti Türkiye iş dünyasının yatırımcılarına kapıları sonuna kadar açıktır. Fas Krallığı Hükumeti olarak Türkiye iş dünyasının Fas Krallığı Devletine yatırım yapmaları için her türlü kolaylılığı sağlamaya hazırız" dedi.

Bakan Mohammed Abbou görüşmede Türkiye Cumhuyeti ile Fas Krallığı Devleti ilişkilerine de değinerek "Türk halkı ve Fas halkı kardeş ve dost halklardır. Biz Fas Krallığı Hükümeti olarak Türk halkına ve Türkiye Cumhuriyeti Devletiyle ilişkilerimize çok önem veriyoruz" dedi.

Toplantı sonrası Bakanlık bürokratlarıyla yemekli toplantı yapıldı.

Atasoy, Fas Krallığı Sanayi Ticaret Ekonomi Yatırım Bakanı Mohammed Abbou İle Görüştü

Atasoy, Fas Krallığı Sanayi Ticaret Ekonomi Yatırım Bakanı Mohammed Abbou İle Görüştü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim