• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

ASP İl Müdürlüğü’nün Hizmet Kalitesi Tescillendi

ASP İl Müdürlüğü’nün Hizmet Kalitesi Tescillendi
Burdur Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, hizmet kalitesini tescilleyip, ISO 9000: 2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi aldı.

Burdur Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, hizmet kalitesini tescilleyip, ISO 9000: 2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi aldı.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Grand Özeren Otel'de düzenlenen törene Vali Hasan Kürklü, Vali Yardımcısı İsmail Kaya ve Ali Uysal, Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü Nurdan Kamal, TSE Antalya Bölge Müdürü İsmail Ünlü, TSE İl Temsilcisi Nilay Keyvan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Burdur ve Bucak'ta bulunan kurum personelleri katıldı.

Vatandaşın hizmetkarı olarak vatandaşa hizmet için bu görevde olduklarını belirten Vali Hasan Kürklü, "Görüyorum ki kamu kurum ve kuruluşlarımızın tümü vatandaşlarımıza güzel hizmet sunuyorlar. Vatandaş memnuniyeti esas alacak bir hizmeti benimsiyoruz. Vatandaş güler yüzlü bir şekilde karşılanacak, problemleri ve sorunları en kısa zamanda halledilecek, eğer olmayacak bir işse de vatandaş Allah razı olsun ilgilendiler ama işim olmuyormuş diye memnun bir şekilde oradan ayrılacak. Vatandaşımız hizmetin en iyisine layıktır. Kamu kurum ve kuruluşlarında güler yüz tatlı dil olması gereken bir şeydir. Bu nedenle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz, vatandaş yelpazesi çok geniş bir alanla ilgileniyor. Vatandaşa hizmet noktasında da ISO 9000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesine sahip olmaları bizim açımızdan son derece önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nurdan Kamal, insan odaklı çalışan bir kurum olduklarını belirterek, yapılan hizmetlerin standardını sağlanması noktasında başvurulan müracaat sonrası belgeyi almaya hak kazandıklarını ifade etti.

Belgeyi hak kazanmak demek bir sonuç değil bir başlangıç olduğunu dile getiren TSE Antalya Bölge Müdürü İsmail Ünlü, "Türk Standardının açılımına bakıldığı zaman, öyle bir sistem kuracaksınız ki, bu kurmuş olduğunuz sistemden hatalı mal veya hizmet çıkması adeta imkansız hale gelecek. Herhangi bir şekilde hatalı bir hizmet çıktıysa, bunun tekrarının olmaması için tedbirler alınacak. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ise kalite yönetim sistemi uygulayacağını belirterek, kurdukları sistemden hatalı sistemden çıkmayacak. İstenmeden, herhangi bir şekilde hatalı işlemler olursa, bunun tekrarlanmaması için gerekli tedbirleri alacağım ve yenileşmeyi sürdüreceğim. Yani dünüm bu güne eşit olmayacak" dedi.

Konuşmaların ardından, Vali Hasan Kürklü ve TSE Antalya Bölge Müdürü İsmail Ünlü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nurdan Kamal'a ISO 9000: 2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi verdi. Tören, birlikte hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

ASP İl Müdürlüğü’nün Hizmet Kalitesi Tescillendi

ASP İl Müdürlüğü’nün Hizmet Kalitesi Tescillendi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim