• BIST 9888.54
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Asmmmo Oda Sekreteri Nevzat Akkaya:

Asmmmo Oda Sekreteri Nevzat Akkaya:
Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası(ASMMMO) Oda Sekreteri Nevzat Akkaya, Meslekte Birlik Derneği'nin çok önemli bir misyonu yerine getirdiğini...

Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası(ASMMMO) Oda Sekreteri Nevzat Akkaya, Meslekte Birlik Derneği'nin çok önemli bir misyonu yerine getirdiğini söyledi.

Kocaeli Meslekte Birlik Derneği'nin Olağan Genel Kuruluna katılan Nevzat Akkaya, gördüğü yakın ilgi ve meslek için yapılan çalışmaların kendisini çok memnun ettiğini kaydetti. Derneğin, mali müşavirlik mesleği için önemli bir kilometre taşı olduğunun altını çizen Akkaya şöyle konuştu: "Meslekte Birlik Derneğimizin illerdeki şubeleri çok güzel etkinliklere imza atıyor. Hafta sonu katıldığım gerek Kocaeli Meslekte Birlik Derneğimizin olağan genel kurulu gerekse İzmir Meslekte Birlik Derneği tarafından düzenlenen "Mesleğin Geleceği'ne Akademik Bakış" semineri mesleğimiz adına çok önemliydi. Çünkü Meslekte Birlik Derneklerimizin etkinliklerinde meslektaşlarımızın heyecanı ve pozitif enerjisi gelecek adına ümitlerimizi daha da yeşertiyor. Oluşturulan sinerji, birlik ve beraberlik ruhu taktire şayan."

Meslek adına yaptıkları çalışmalar için Kocaeli ve İzmir dernek başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine, meslek mensuplarımıza teşekkür eden Akkaya, "Her iki ilde de başarılı işlere imza atıldığına şahit oldum. Üzerimizdeki angaryalara ve iş yüküne rağmen gittiğim illerde gördüğüm tablo mesleğimizin geleceği adına karamsar olmamamız gerektiğini gösterdi. Bizim yapmamız gereken birlik ve beraberlik içerisinde meslek ve mesleğimizin geleceği adına çalışmaktır. Ortak paydamız mesleğimiz olduktan sonra fikri ve diğer ayrılıkların bir önemi olmadığı kanaatindeyim. Kocaeli ve İzmir'deki tüm meslek mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum. Mesleğimizin ve yarınlarımızın daha güzel olmasın için çalışan tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim