• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

ASİMDER’den Türk-bir-dev Vakfı’na Ziyaret

ASİMDER’den Türk-bir-dev Vakfı’na Ziyaret
Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneğini (ASİMDER) yöneticileri, İzmir'de yapacakları toplantıya davet için Türk-Bir-Dev Vakfı...

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneğini (ASİMDER) yöneticileri, İzmir'de yapacakları toplantıya davet için Türk-Bir-Dev Vakfı Genel Merkezini ziyaret etti.

ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, Marmara Bölge Temsilcisi Ali Gülbey ve yöneticilerle Türk-Bir-Dev Vakıf Genel Koordinatörü Elçin Öztürkoğlu'nu ziyaret ederek, şimdiye kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür edip bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette konuşan Gülbey, Türkü cumhuriyetleri üzerinde yapmış oldukları çalışmalarının zaman zaman basından ve internet sitelerinden takip ettiklerini belirterek, "Yapılanlar çok önemli çalışmalar, bu yapmış olduğunuz çalışmalarınızı ASİMDER olarak desteklemek ve bir birimizi iyi tanımak adına dünyanın çeşitli ülkelerinden 80 milli teşkilatın katılacağı "Bir Millet Uyanıyor" sloganıyla yola çıkmış ve oluşturduğumuz, "İşgale, Teröre ve Asılsız İddialara Karşı Uluslararası Forum'un 19-21 Şubat 2016 tarihinde yapacağımız İzmir'deki toplantıya davet etmek ve tanışmak amaçlı ziyarette bulunduk" dedi.

Türk-Bir-Dev Vakfı Genel Koordinatörü Elçin Öztürkoğlu ise; "Türk-Bir-Dev Vakfı, 7 Türkü cumhuriyeti üzerine faaliyet göstermek üzere kurulmuş olup, asıl amacımız Türk dünyasında birlik sağlanmasını hedeflemek ve bu yönde faaliyetler yapmaktır. Vakfımız kuruluş tarihinden beri ülkemize ve dünya Türklüğüne hizmet etmiştir. ASİMDER gibi uluslararası bir marka teşkilatla da ortak hareket etmek ve yapılacak olan İzmir toplantısına iştirak etmek onur verir. Yapmış olduğunuz bu nazik ziyaret bizleri memnun etmiştir" şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, Elçin Öztürkoğlu'na Türkiye-Azerbaycan bayrağı ile derneğin flaması ve Ermeni çetelerinin yaptığı katliamları içeren tarih kitapları hediye etti.

ASİMDER’den Türk-bir-dev Vakfı’na Ziyaret

ASİMDER’den Türk-bir-dev Vakfı’na Ziyaret

ASİMDER’den Türk-bir-dev Vakfı’na Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim