• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

Artvin İl Millî Eğitim Müdürü'nden YGS mesajı

Artvin İl Millî Eğitim Müdürü'nden YGS mesajı
Artvin İl Millî Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci, bu haftasonu yapılacak YGS sınavı ile ilgili mesaj yayımladı.

Artvin İl Millî Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci, bu haftasonu yapılacak YGS sınavı ile ilgili mesaj yayımladı.

Kahveci, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Değerli öğrenciler, geleceğimizi emanet edeceğimiz sizler, bizim en değerli hazinemizsiniz. Büyük bir azim ve gayretle bu sınava hazırlandınız. Ulaşmak istediğiniz hedefleriniz, gerçekleştirmek istediğiniz idealleriniz var. Biliyorum ki sizler, elinizden gelenin en iyisini yapmak için çok çalıştınız. Şimdi, geriye kalan kendinize güvenmek ve sınavda bilgi birikiminizi ve yorum gücünüzü kullanmaktır. Sevgili gençler, yaşamın içinde sınavlar hep vardır ve bundan sonra da olacaktır. Kapasitenizin, yeteneğinizin sınırlarını zorlayın.

Unutmayın ki, mermeri delen damlaların gücü değil sürekliliğidir. Sizi yarınlara taşıyacak olan, başarı yolunda attığınız kararlı adımlarınız ve cesaretinizdir. Cesaret ise bilgiden gelir. En büyük kahramanlar, başarısızlıklar karşısında yılmayan, inancını kaybetmeyenlerdir. Yıllar boyu emek verdiğiniz eğitim yaşamınızın bundan sonraki basamağı olan üniversitede hayallerinizin gerçekleşmesi bizlerin de en büyük inancı ve arzusudur. Bu inanç ve azimle, başarılı bireyler olarak ülkemize ve milletimize hizmet ederek, gelecekte "Göğe Komşu Topraklardan ülkemize yayılan bereket tohumları olmanızı ümit ediyor, sizlere sınavda başarılar diliyorum.

Mesajında velilere de seslenen Kahveci, şunları kaydetti: "Sizler de aylardır çocuklarınızla birlikte aynı kaygıyı yaşıyorsunuz. Anne baba olmanın ötesinde, bir insan yetiştirmenin sevincini ve gururunu derinden hissettiğinize eminim. Sizler, eğitimin en önemli unsurlarından biri olarak bizlere her konuda destek oldunuz. Ortak gayemiz, çocuklarımızın iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, araştıran, sorgulayan, milli ve manevi değerlerine bağlı insanlar olmalarıdır. Eğitim sürecinin her basamağında onları yetiştiren sizlere süreçteki özverili tutumlarınız ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum."Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim