• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

Arabada İnfaz Edilen Anne Oğul Manisa’da Gömülecek

Arabada İnfaz Edilen Anne Oğul Manisa’da Gömülecek
İzmir'in Çiğli ilçesinde, arabada öldürülen anne Emine Uysal ve oğlu Harun Erdem memleketleri Manisa'nın Turgutlu ilçesinde defnedilecek.

İzmir'in Çiğli ilçesinde, arabada öldürülen anne Emine Uysal ve oğlu Harun Erdem memleketleri Manisa'nın Turgutlu ilçesinde defnedilecek. Öte yandan, cinayet zanlısı olarak aranan eski damat M.Y.'i yakalamak için polis çalışmalarını sürdürüyor.

Olay, dün saat 09.30 sıralarında meydana geldi. Evlerinden çıkan Emine Uysal (55) ile oğlu Harun Erdem (34), 35 HJS 14 plakalı araçlarına bindi. Anne oğul hastaneye gitmek için yola çıkmak üzereyken sokağa gri renkli bir araçla gelen kimliği belirsiz bir şahıs tarafından kurşun yağmurunu tutuldular. Zanlı kaçarken, 5 mermi isabet eden Harun Erdem ile bir mermi isabet eden Emine Uysal olay yerinde öldü. İzmir Adli Tıp Kurumunda anne ve oğula yapılan otopsiden sonra yakınları cenazeleri teslim aldı. Emine Uysal ve Harun Erdem, memleketleri Manisa'nın Turgutlu ilçesine bağlı Çıkrıkçı köyünde bugün ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

GECE EVDE KALSA KIZI ÖLEBİLİRDİ

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çifte cinayetin bir numaralı sanığı olarak Emine Uysal'ın kızı E.S.'in daha önce evlenip boşandığı eşi M.Y.'i arama çalışmalarına devam ediyor. M.Y.'in cezaevinden 15 gün önce firar ettiği, aileyi daha önce tehdit ettiği belirtildi. M.Y.'den ayrıldıktan sonra başka biri ile evlenen E.S.'nin durumu polise anlattığı, ancak koruma talebinde bulunmadığı ileri sürüldü.

Olay öncesi Emine Uysal, oğlu Harun Erdem ve kızı E.S.'nin Çanakkale'den gece geç vakitte eve geldikleri, E.S.'nin işe geç kalmamak için annesinin evinde kalmadığı, iş yerine gidip uyuduğu belirtildi.

Olay sabahı Emine Uysal'ın da hastanedeki randevusu için arabaya bindiklerinde saldırının geçekleştiği öğrenildi.

Arabada İnfaz Edilen Anne Oğul Manisa’da Gömülecek

Arabada İnfaz Edilen Anne Oğul Manisa’da Gömülecek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim