• BIST 8884.22
  • Altın 2238.926
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.0937
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

Antbirlik, Tarım Ve Hayvancılık Fuarı’na Katıldı

Antbirlik, Tarım Ve Hayvancılık Fuarı’na Katıldı
Burdur'da bu yıl 2'nci düzenlenen Teke Yöresi Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı'nda Antalya Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri...

Burdur'da bu yıl 2'nci düzenlenen Teke Yöresi Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı'nda Antalya Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (ANTBİRLİK) ürünleri katılımcılar tarafından ilgi gördü

GL Platform Fuarcılık tarafından Burdur'da gerçekleştirilen Teke Yöresi 2. Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı'nda ANTBİRLİK, "Zeytinyağı" ve "Küspe" ile çiftçilerin karşısına çıktı. Bu iki ürün, çiftçiler ve katılımcıların ilgi odağı oldu. Ayrıca ziyaretçilerin akınına uğrayan ANTBİRLİK standını, Burdur Valisi Hasan Kürklü, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar ve DSP eski milletvekili Kazım Üstüner ziyaret etti.

Burdur Valisi Hasan Kürklü, hakiki Zeytinyağı ile Küspe hakkında ANTBİRLİK Genel Müdürü Hasan Erdoğan'dan bilgi aldı. Vali Kürklü¸ ANTBİRLİK Zeytinyağının piyasada daha çok görmek istediğini ifade etti.

Bölgede hayvancılık yapan çiftçiler en çok, içerisinde yüksek protein, yağ ve tabii vitaminler içeren besi değeri çok yüksek olan küspe ile ilgilendi. ANTBİRLİK küspesinin yeniden piyasaya dönmesine sevindiklerini dile getiren çiftçiler, "Pamuk küspesini bulamıyorduk. Özellikle Antbirlik'de üretilen küspeler çok verimli. Çuvalla satışa sunulması ve her yerde bulabilme imkânımızın olması çok güzel" dediler.

ANTBİRLİK Genel Müdürü Hasan Erdoğan, yakın ilgi gösterdiği ziyaretçilere ve çiftçilerle yaptığı sohbette, Zeytinyağı ve Küspeyi marka olarak piyasaya sürdükleri belirterek, "İki ürün bundan sonra ANTBİRLİK logosuyla piyasada yer alacak. Kaliteden taviz vermeyeceğiz" diye konuştu.

Antbirlik, Tarım Ve Hayvancılık Fuarı’na Katıldı

Antbirlik, Tarım Ve Hayvancılık Fuarı’na Katıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim