• BIST 9887.81
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Antalyaspor’da Trabzon Mesaisi

Antalyaspor’da Trabzon Mesaisi
Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Uğurlu, Kamerun'lu yıldız futbolcu Samuel Eto'o ile birlikte çalışmanın gurur verici olduğunu belirterek, "Eto'o çok...

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Uğurlu, Kamerun'lu yıldız futbolcu Samuel Eto'o ile birlikte çalışmanın gurur verici olduğunu belirterek, "Eto'o çok mütevazi, saygılı. Ben böyle bir yıldız futbolcunun, bu kadar mütevazi olduğunu hiç görmedim. İstiyorum ki sadece Antalya'ya değil, Türk sporuna uzun yıllar hizmet etsin" dedi.

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Trabzonspor maçının hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri'nde sürdürdü. Teknik Sorumlu Mehmet Uğurlu ve Takım Kaptanı Samuel Eto'o idaresindeki antrenmana dünkü kupa maçında yer alan futbolcular katılmadı. Sakatlığı devam eden Ahmet Aras ve Lazareviç salonda çalıştı. Yedek futbolcular ikişerli grup halinde 5'e 2 pas çalışması yaptı. Eto'o idaresindeki pas çalışmasında futbolcuların bir hayli hırslı oldukları gözlendi. Eto'o, takım arkadaşlarına pas çalışmasında sık sık direktif verdi. Her iki grupta da pas çalışmasına katılan Eto'o hırsı ile takım arkadaşlarına örnek oldu. Ardından takım yarı sahada Mehmet Uğurlu ve Eto'o idaresinde çift kale taktik ağırlıklı hücum organizasyonu çalıştı.

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Uğurlu, geçen hafta büyük bir özveriyle 2-0 geriye düştükleri maçı kazanmayı başardıklarını aktardı. Kendi sahalarında ilk galibiyeti aldıklarını dile getiren Uğurlu, "Ziraat Türkiye Kupası maçına da moralli çıkarak Giresunspor'u mağlup ettik. Kupa bizim önemli. Gruptan birinci ya da ikinci olarak çıkmak istiyoruz. Kendi sahamızda oynanacak olan final maçını biz oynamak istiyoruz. Bu açıdan kupaya ciddi şekilde sarılıyoruz" dedi.

"TRABZON'DAN PUAN İSTİYORUZ"

Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Trabzonspor karşılaşması hakkında da değerlendirme yapan Uğurlu, "Bu moralle inşallah Trabzon deplasmanından iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyoruz. Ligde her maç zor. Onlarda geçen hafta yenildikleri için bizim maça çıkış olarak bakacaklar. Her ne olursa olsun çok iyi bir maç olacak. Geri düştüğümüz iki maçı da kazanmak önemli bir neticedir. Oyun disiplininden kopmadık. Maçlarımızı kazandık" diye konuştu.

"YENİ SİSTEM"

Göreve gelmeye başlamaları ile birlikte takımda birlik ve beraberliği sağladıklarını vurgulayan Uğurlu, "Gollerden sonra sevinç yumağını gördük. Biz bunu sağladık. İnşallah ileri günlerde daha iyi olacak. 3-5-2 sistemi ile çalışmaya başladık. Bu sistem yeni bir sistem. Uygulandığı zaman çok iyi sistem. Biz onun üzerinde duruyoruz. Ama rakibimize göre sistemimiz değişecek. Topun bizde kaldığı sürece gol pozisyonuna gireceğimiz sistem. Bir iki hafta içinde sistem rahatlıkla oturacak. Teknik kapasitesi yüksek bir takımız. Top kaybetmemek şartıyla bize uygun bir sistemdir" dedi.

"ETO'O İLE ÇALIŞMAKTAN ONURLUYUM"

Eto'o ile birlikte çalışmayı değerlendiren Uğurlu, "Futbolcu olsam Eto'o ile oynamayı bana Allah nasip etsin derim. Şu anda teknik adamım. Eto'o ile çalışmaktan son derece gururluyum, mutluyum. Eto'o sadece bir futbolcu değil. Ben onu 10 gündür tanıyorum. O, çok mütevazi, saygılı. Ben böyle bir yıldız futbolcunun mütevazi olduğunu hiç görmedim. Kendisine çok teşekkür ediyorum. İstiyorum ki sadece Antalya'ya değil, Türk sporuna uzun yıllar hizmet etsin. Antalya'da kalsın, uzun yıllar takımımızda oynasın, burada futbolu bıraktıktan sonra kalsın. Ben bunu çok isterim" ifadelerini kullandı.

Antalyaspor’da Trabzon Mesaisi

Antalyaspor’da Trabzon Mesaisi

Antalyaspor’da Trabzon Mesaisi

Antalyaspor’da Trabzon Mesaisi

Antalyaspor’da Trabzon Mesaisi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim