• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Antalyaspor, deplasmanda kazanmayı unuttu

Antalyaspor, deplasmanda kazanmayı unuttu
Süper Lig'de bu sene istediği sonuçları alamayan Antalyaspor, dış sahada da kazanmayı unuttu.

Süper Lig'de bu sene istediği sonuçları alamayan Antalyaspor, dış sahada da kazanmayı unuttu. Kırmızı-beyazlılar, deplasmanda oynadığı 8 maçta galibiyet yüzü göremedi.

Süper Lig'de bu sezon beklenen performansı sergileyemeyen ve Başkan Ali Şafak Öztürk'ün istifasıyla çalkantılı günler yaşayan Antalyaspor, ligin 16. haftasında deplasmanda oynadığı Medipol Başakşehir maçını 4-1 kaybetti. Kırmızı-beyazlılar, aldığı bu yenilgiyle deplasmandaki galibiyet hasretini de 8 maça çıkarmış oldu. Dış sahada 2 beraberlik ve 6 yenilgi alan Akdeniz ekibi, bu süreçte sadece 2 puan toplayabildi.

İç sahada 12 puan aldı

Antalyaspor, sahasında oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 12 puan topladı. Akdeniz temsilcisi, iç sahada oynadığı karşılaşmalarda Osmanlıspor, Kasımpaşa ve Kardemir Karabükspor'u mağlup ederken, Akhisar Belediyespor, Galatasaray ve Gençlerbirliği ile de berabere kaldı. Kırmızı-beyazlı ekip, Göztepe ve Fenerbahçe'ye ise yenildi.

Deplasmanda sıfır puan

Sahasında 12 puan toplayan Antalyaspor, aynı başarıyı deplasmanda oynadığı mücadelelerde ise sergileyemedi. Kırmızı-beyazlılar, dış sahada oynadığı 8 maçta 2 beraberlik, 6 yenilgi alırken, galibiyetle tanışamadı. Antalyaspor, Yeni Malatyaspor ve Atiker Konyaspor ile berabere kalırken, Beşiktaş, Kayserispor, Sivasspor, Bursaspor, Trabzonspor ve Medipol Başakşehir deplasmanlarında ise yenildi.

Sahasında 10, deplasmanda 4 gol attı

Antalyaspor, evinde oynadığı 8 maçta rakip fileleri 12 kez havalandırırken, kalesinde ise 10 gol gördü. Akdeniz ekibi, dış sahada ise kalesinde 20 gol görürken, rakip ağları sadece 4 kez sarsabildi.

Dış sahada en az puan toplayan takımlardan biri

Antalyaspor, Süper Lig'de 16 hafta sonunda deplasmanda oynanan maçlarda en az puan toplayan takımlar arasında yer alıyor. Kırmızı-beyazlı ekip, geride kalan haftalarda dış sahada 1 puan toplayan Osmanlıspor ve Atiker Konyaspor'un ardından elde ettiği 2 puanla en az deplasman puanı alan takım konumunda.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim