• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 16 °C

Antalyaspor Asbaşkanı Ceylan: Fenerbahçe’yi Yendiğimiz Gibi Galatasaray’ı Da Yeneceğiz

Antalyaspor Asbaşkanı Ceylan: Fenerbahçe’yi Yendiğimiz Gibi Galatasaray’ı Da Yeneceğiz
Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Kayserispor ile golsüz berabere kalan Antalyaspor'da Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, ligde...

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Kayserispor ile golsüz berabere kalan Antalyaspor'da Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, ligde Fenerbahçe'yi yendikleri gibi hafta sonu karşılaşacakları Galatasaray'ı da yeneceklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de 33 puanla 12. sırada yer alan Antalyaspor'da hafta sonu oynanacak Galatasaray maçının hazırlıkları akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla başlayacak. Kırmızı- beyazlı takımın Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, ligde Fenerbahçe'yi yendikleri gibi hafta sonu karşılaşacakları Galatasaray'ı da yeneceklerini söyledi.

"KAYSERİSPOR MAÇINDA ALINAN PUAN STRATEJİK OLARAK İYİ SONUÇ"

Kayserispor maçında alınan bir puanın iyi olduğunu belirten Antalyaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, "Kayserispor maçında alınan bir puan stratejik olarak iyi bir sonuç. Antalyaspor olarak stratejik olarak bakmazsak mücadeleden 3 puan almamız lazımdı. Rakibimize de 3 puan vermedik. Dış sahada iyi sonuçlar alamıyoruz. Daha iyi futbol sergileyebiliriz. Takımımız iyi futbolculardan kurulu bir takım... Antrenmanlarda belki hocamız stratejik olarak böyle bir plan yapmış olabilir. Sonuç olarak alınan bir puan var. Dış sahada kaybedilen puanlara bakılınca takım üzerinde psikolojik olarak etki de yapıyor olabilir. Belki de takım daha temkini oynadığı içinde dış sahadaki olumsuz tablo ortaya çıkmış da olabilir. İç sahada kendine daha çok güvenen ve daha iyi futbol oynayan bir takımımız var" dedi.

"GALATASARAY'I DA YENECEĞİZ"

Kırmızı- Beyazlı Takımın Basın Sözcüsü Ceylan, "Galatasaray maçında mutlak hedefimiz 3 puan. Bizim oyuncularımız büyük maçlara daha farklı bir motivasyonla çıkıyor. Bunun en büyük örneğini iç sahadan oynadığımız Fenerbahçe maçında gördük. Antalya'da Fenerbahçe'yi nasıl yendiysek Galatasaray'ı da burada yenmek istiyoruz. Takım olarak da iyi durumdayız. Ligin son haftasına kadar da var olan mücadelemizi en iyi şekilde vereceğiz" diye konuştu.

"İLK 10 HEDEFİMİZDE DEĞİŞİKLİK YOK"

Lig öncesi hedeflerinin ilk 10 olduğunu belirten Hasan Ali Ceylan, "Her zaman söylediğim gibi ligdeki hedefimiz ilk 10 takım içerisinde yer almak. Takım olarak iyi futbolculara sahibiz ve şuan da ligde 12. sırada yer alıyoruz. Ligin bitimine daha 6 hafta daha var. Teknik heyet ve futbolcularımız bu hedefi başarabileceklerdir. Biz yönetim olarak buna inanıyoruz. Bu hedefimize ulaşmak isterken bir başka hedefimiz de istikrarlı olmak, ligi bir sene 10, diğer sene de küme de kalma mücadelesi vererek bitirmek istemiyoruz. Sportif başarıyla beraber ekonomik başarı da sağlamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim