• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 15 °C

Antalya Büyükşehir’den Dijital Takip

Antalya Büyükşehir’den Dijital Takip
Antalya Büyükşehir Belediyesi hizmet alanının genişlemesiyle birlikte vatandaştan gelen talep ve yapılan yatırımları yakından takip etmek için iş takip...

Antalya Büyükşehir Belediyesi hizmet alanının genişlemesiyle birlikte vatandaştan gelen talep ve yapılan yatırımları yakından takip etmek için iş takip performans programını geliştirdi.

Hizmeti muhtarların parmak ucuna götüren MUBİM sistemi ile Türkiye'ye örnek olan Büyükşehir Belediyesi şimdi de tüm yatırımlar, belediyenin rutin çalışmaları ve vatandaşlardan gelen talep, istek ve şikayetleri anlık olarak takip etme imkanı sunan İş Takip Performans Programı'nı geliştirdi. İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı'nın ortak çalışması ile hayata geçirilen İş Takip Performans Programı için hizmet içi eğitim verildi. Program hakkında bilgi veren İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Uğurcan Ecemiş, "Belediyemizin artan hizmet sınırları ile bütün Antalya'ya hizmet vermeye başladık. Kısa zamanda hizmet vermek için koordinasyon çok önemli. Bizde Başkan Menderes Türel'in talimatı üzerine ilgili birimlerle çalıştık. Geliştirdiğimiz program bize zamandan tasarruf ettirecek" dedi.

Personele detaylı bilgi verilen program sayesinde artık bütün işler tek tuş ile öğrenilebilecek. Bir işin başlamasından bitimine kadar bütün süreç programdan görülebilecek. İşin takibini yapan personel, internetten işin durumunu görebilecek. Gerekli görüldüğü zaman son durumu ile ilgilide fotoğraf ve bilgi yüklenebilecek. Programda, iş tamamlanmadığı sürece işlem açık görünecek, tamamlanınca sistem kapanacak. En kısa zamanda vatandaşa hizmet vermek için çalışan Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki yatırımların ve taleplerin neler olduğunu ve hangi aşamada olduğunu sistem üzerinden takip edebilecek.

Antalya Büyükşehir’den Dijital Takip

Antalya Büyükşehir’den Dijital Takip

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim