• BIST 9889.67
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Anlayan, Çalışmaları Değerlendirdi

Anlayan, Çalışmaları Değerlendirdi
Ordu'nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Anlayan, "Fatsa ilçemize ve vatandaşlarımıza yaptığımız hizmetlerimiz katlanarak devam ediyor....

Ordu'nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Anlayan, "Fatsa ilçemize ve vatandaşlarımıza yaptığımız hizmetlerimiz katlanarak devam ediyor. Büyükşehir olmanın nimetlerinden daha da fazla yararlanacağız" dedi.

Başkan Hüseyin Anlayan yaptığı açıklamada, "Büyükşehir olmakla birlikte Ordu ilimiz farklı bir sürece girdi. Büyükşehire alışma noktasında bizler de vatandaşlarımız da belirli bir süre sıkıntı çektik ancak sorunların hepsi aşıldı. Ordu Büyükşehir Belediyesi çok büyük hızlı bir gelişim sağladı. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ilçe belediyeleri de buna bağlı olarak çok hızlı bir yol aldı. Yeni kurulan büyükşehir belediyeleri bizim geldiğimiz noktalara ulaşamadılar. Büyükşehir işbirliği içerisinde yaptığımız hizmetler katlanarak devam ediyor. Büyükşehir olmanın nimetlerinden daha da fazla yararlanacağız. Projelerimizi başlatacak aşamaya geldik. Seçimler öncesi hangi vaatte bulunduysak hepsi tamamlanacak. Çoğunluğu Büyükşehir Belediyemizle olmak üzere Fatsa Belediyemiz adına söz vermiş olduğumuz projeleri hayata geçireceğiz. İki yıldır yoğun bir proje çalışması içerisinde olduk ve inşallah netleştireceğiz. Ciddi yatırım hamleleri başlamış olacak. Proje çalışmaları emek ve zaman isteyen çalışmalar olduğu için uzun sürüyor. Projelerde çok hassas ve ayrıntılı çalışıyoruz. Birçok projemizi önümüzdeki günlerde açıklayacağız" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi'nin imkanlarını çok iyi olduğunu belirten Başkan Anlayan, "Sistem kuruldukça, projeler ortaya çıkınca yatırımlara dönük heyecanlar daha da artıyor. Biz bu hizmetleri Büyükşehir Belediyesi'nin nimetleri olarak kabul ediyoruz. Beş yıl sonra bakıldığı zaman hizmet yatırımları net şekilde görülmüş olacaktır. Ordu, Türkiye'nin en küçük Büyükşehir Belediyesidir ve hükümetimiz, imkanlarını artırmak için çalışmaları gerçekleştiriyor" şeklinde konuştu.

Büyükşehir ile işbirliği içerisinde çalışmaları ön planda tuttuklarını belirten Başkan Anlayan şunları kaydetti: "Uyum içinde çalıştığımız için Fatsa'mız her geçen gün daha da gelişiyor. İlçemizde söz verdiğimiz her yatırımı gerçekleştireceğiz. Harikalar Diyarı projesi kentsel dönüşüm kapsamına alınarak içinde bulunduğu Evkaf Mahallesi'nde tamamen yenilenme çalışmaları yapılacak. Planlı bir şekilde yeni bir şehir kurulacak diyebiliriz. Yeşil alanları, soysal alanları olan 200 dönümlük bir proje orada hayata geçirilecek. Bizim için çok önemli bir gelişme. Kentsel dönüşümleri yapan TOKİ bu projeyi gerçekleştirecek. Cumhuriyet Meydanı projesi de ayrıca kentsel dönüşümle birlikte istimlak sorununu çözecek. Bu yıl kentsel dönüşüm gerçek anlamda ortaya çıkacaktır."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim