• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Ankara’da mekan tavsiyeleri ve gezilecek yerler

Ankara’da mekan tavsiyeleri ve gezilecek yerler
Ankara’dan bir Can, Aslında en basit hali ile meczup varlığımın ifadesi buydu…

Taki yemeğe , yeni yerler görmeye, öğrenmeye olan tutkum blog takipçilerimle buluşana, hep beraber lezzetten lezzete uzanan halimizle http://gezencan.com/  olana kadar.

Hep beraber diyorum çünkü zamanla gezdiğim yerlerde tattığım tatlarda takipçilerimi hep yanımda hissetmeye, kulağımda ‘şunun tadı nasılmış, ‘menüdeki fiyatı falan yerle karşılaştırmak lazım’ ‘ulaşımı anlatırken şu manzarayı unutmayalım’  diyen seslerini duymaya başladım. Ankara’da olduğum için fırsat buldukça restoranlarda elit mekanlardan gizli  lezzetlerin bulunduğu saklı salaş mekanlara kadar gurmelik yaparak sizler için mekan önerileri yapıyorum. Dedim ya hobi amaçlı bir site olduğunu, o nedenle tarafsız yazılar yazıyorum ve aklım çelinmiyor:). Aşağıdaki link sayesinde Ankaralı olmasanız bile yolunuz düştüğü zaman gidebileceğiniz mekanların listesi yer alıyor. Ankaralı iseniz de takip etmekten keyif alacağınızı düşünüyorum.

http://gezencan.com/category/ankarada-gezilecek-yerler/

Gittiğim yerler hakkında yapacağım yorumlarımı okuduğunuz zaman hakikaten ya tamda öyle diye içinizden geçirebilirsiniz ama illaki atladığım noktalar olacaktır. Eksik kısımları ise, sizin yorumlarınız ile bütünleştirip daha etkili yazılar hazırlayıp İnsanlara doğru öneriler yapan bir site olacaktır.

İşte böylece Gezencan hem Türkiye’nin dört bir yanında hem de dünyada gezerken, senin ilgini çekecek müzeleri anlatan, onun yorgunluğunu bir güzel kahve ile gideren, bütçenize uyanı sunan üstünü keyfinize bırakan bir gezgin oldu.

Bu sırada lezzet tutkusu, doğa sevdası; kampçılık, fotoğrafçılık gibi hobiler ekledi hayatıma.Zaman zaman yazılarımda bunları da anlatacağım bölümler olacaktır. Bu bölümdeki yazıları okumak ve takip etmek için aşağıdaki link üzerinden onlara ulaşabilirsiniz.

http://gezencan.com/category/yazilar/

Zaten kendi çekimlerimi paylaşıyor olmam, sanırım hep beraber bir hobinin ilerleyişini izlemenize fırsat yaratacaktır. Gezencan hobi amaçlı bir web sitesi olduğu için para kazanma kaynaklı bir hedefi bulunmamaktadır. Yazıların her birisi sanki sizler ile yüz yüze oturup sohbet ediyormuş havasında olacaktır. Yazıları okurken keşke birde videosu olsa diyebilirsiniz ilerleyen günlerde bu konuda da çalışmalarım olacaktır. 

Kendimi ifade ettiğimi düşündükten sonra hepinizi bloguma bekliyor, sizinle yeni serüvenlerde buluşmak için sabırsızlanıyorum desem gerçekten klişe olur ama yalan olmaz…

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim