• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 18 °C

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Kars Belediye Başkanını Yılın Belediye Başkanı Seçti

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Kars Belediye Başkanını Yılın Belediye Başkanı Seçti
Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, "Yılın Belediye Başkanı Ödülü"ne layık görüldü.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, "Yılın Belediye Başkanı Ödülü"ne layık görüldü.

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi, Türkiye genelinde yaptığı araştırma ve anketlere göre il ve ilçeler bazında tek bir belediye başkanına verilen ödülün, 2015 yılında Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'ya layık görüldüğü bildirildi.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, "Kars halkı adına orada olacağız. Bu ödül bize moral ve motivasyon katacak. Kars'ın adı Türkiye genelinde bir adım daha öne çıkacak" dedi.

Yıl içerisinde sunulan projeler ile yapılan çalışmaların halk tarafından değerlendirildiği ve yerel yönetimler tarafından prestijli bir ödül olarak nitelendirilen Yılın Belediye Başkanları Ödül Töreni 26 Aralık 2015'te Kayseri'de yapılacak.

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta bu ödülün kendilerine daha fazla sorumluluk yükleyeceğini belirtti.

Başkan Murtaza Karaçanta, "Bu yıl Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'nin yılın başarılı belediye başkanı ödülüne layık görüldük. Kars'ı geleceğe hazırlama anlamında yaptığımız çalışmalar değerli bulundu. Türkiye genelinde anketler yapılıyor. Bu ödüller büyükşehir belediyesi, il, ilçe ve belde bazında bir başkana veriliyor. 26 Aralık'ta Kayseri'de ödül töreni yapılacak ve Kars halkı adına orada olacağız. Bu ödül bize moral ve motivasyon katacak. Kars'ın adı Türkiye genelinde bir adım daha öne çıkacak. Çalışma tempomuzdan ödün vermeden ülke genelinde yılın belediyesi olmaya devam edeceğiz" dedi.

Karaçanta, "Kars Belediye Başkanı olarak Kars'ın tanıtımı adına her zaman elimizden gelenin fazlasını yapacağız ve yapmış olduğumuz hizmetlerin yanında Kars'ın tarihi dokusunu, turizmini ve inanç turizmini her zaman ön plana çıkaracağız. Kars Ebül Hasan Harakan-i si ile Ani Harabeleri ile Tabyaları ve Kars Kalesi ile ender şehirlerden birisidir. Biz Kars Belediyesi olarak her zaman yapmış olduğumuz hizmetin yanı sıra tarihi ve kültürel değerleri de ön plana çıkarmak için mücadele ediyor ve bu mücadelemize yılmadan, yorulmadan devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim