• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Anadolu Hastanesi’nden Huzurevi Sakinlerine Moral Ziyareti

Anadolu Hastanesi’nden Huzurevi Sakinlerine Moral Ziyareti
Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri idari yönetimi, doktorları ve çalışanları, "Yaşlılar Haftası" dolayısıyla Samsun Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni...

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri idari yönetimi, doktorları ve çalışanları, "Yaşlılar Haftası" dolayısıyla Samsun Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Yaşlılar Haftası dolayısıyla Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu, Büyük Anadolu Hastanesi Çiftlik Hastanesi Başhekimi Dr. Yunus Amasyalı, Büyük Anadolu Hastanesi Meydan Hastanesi Başhekimi Dr. Tarık Katırcı, Kurumsal İlişkiler Müdürü Fatih Esen, Halkla İlişkiler Sorumluları Çiğdem Karagündüz, Neslihan Aydoğan ve çalışan personel Samsun Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek huzurevi sakinlerine karanfil takdim ettiler.

Huzurevinde kalanların ellerini öpen, tek tek ilgilenen, sohbet eden ve onlara moral veren hastane çalışanları aldıkları dua karşısında duygulu anlar yaşadı.

Gerçekleştirilen ziyaret hakkında bilgi veren Genel Müdür Güner Armutlu, "Yaşlılarımız, geçmişle bugünümüz arasında köprü kuran, yılların tecrübesini geleceğe aktaran en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılarımıza gereken ihtimamı ve sevgiyi her zaman göstermeliyiz ki yaşlandığımızda da aynı ihtimam ve sevgi bizlere gösterilsin. Bizler de bu duygu ve düşünceler içinde Yaşlılar haftası dolayısıyla Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri olarak Samsun Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek burada kalan yaşlılarımızla bir araya gelmek istedik" dedi.

Armutlu, "Hastane yönetimi olarak bu tür sosyal etkinliklere çok önem veren bir kuruluşuz. Bu anlamlı günde bizde yaşlılarımızın kaldığı bir ortamda onları ziyaret edelim, onların ellerini öpelim, moral verelim. Bir ihtiyaçları, bir sıkıntıları var mı diye soralım. Bunları öğrenelim, varsa dertlerine ortak olalım. Bizleri yanlarında hissetsinler diye onların yanındayız. Huzurevi'nde kalanların sağlık sorunları hakkında yetkilerden bilgiler aldık. Hastanemizde görev yapan doktorlarımızda şu anda burada onların muayenelerini yapıp, tedavileri burada oluyorsa müdahale edilip, yoksa hastanemizde onları misafir ederek tedavilerini yapacağız. Bizler de bir gün yaşlanacağız, bunun içindir ki herkesin burada kalanlarla yakından ilgilenip bunu hissetmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu tür ziyaretlerle onları daha sık ziyaret edip çeşitli etkinliklerde yapmayı planlıyoruz. Burada çok güzel bir ortamda kalıyorlar, otel konforunda bir havası var. Böyle bir mekanda hizmet verilmesi ülkemizin yaşlılarımıza ne kadar önem verdiğini gösteriyor. Bu da bizleri çok mutlu ettiğini de belirtmek isterim" diye konuştu.

Anadolu Hastanesi’nden Huzurevi Sakinlerine Moral Ziyareti

Anadolu Hastanesi’nden Huzurevi Sakinlerine Moral Ziyareti

Anadolu Hastanesi’nden Huzurevi Sakinlerine Moral Ziyareti

Anadolu Hastanesi’nden Huzurevi Sakinlerine Moral Ziyareti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim