• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Ambualans Ve UMKE Araçları Dağıtım Töreni

Ambualans Ve UMKE Araçları Dağıtım Töreni
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Antalya'nın her mahallesinde ay yıldızlı bayrak nasıl dalgalanıyorsa, Cizre'nin her köşesinde de aynı şekilde dalgalanacak....

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Antalya'nın her mahallesinde ay yıldızlı bayrak nasıl dalgalanıyorsa, Cizre'nin her köşesinde de aynı şekilde dalgalanacak. Diyarbakır Sur'un Cizre'nin her köşesinde bu bayrak o hainler,teröristler bilsinler ki, o hainlere yardakçılar yapanlar bilsinler ki, o kazdıklara çukurlara o teröristleri bu millet gömecektir" dedi.

Antalya'da bulunan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı. Bakan Müezzinoğlu'na,AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı menderes Türel, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer de eşlik etti.

Salondaki gençlere Türkiye'nin geleceği olarak hitap eden Bakan Müezzinoğlu, "Gençler mutlaka, münazaracı olun, müzakereci, ve mücadeleci olun. Bu kelimelerin anlamını uzun uzun anlatmaya gerek yok. Bu örnekleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da bulursunuz. Bu 3 M'yi güçlendirirseniz, zorluklar sizin için zorluk değil kolaylık olacaktır. Gençler ne olur, siz dünyaya tesadüfen gelmediniz. Ne olursa olsun öz değerleriniz, öz saygınız, özgüveniniz olsun. Bunlar hayat felsefeniz olsun. Biz büyük medeniyetin mensubu atalarımızın evlatlarıyız. AK Parti gençliği, bu milletin gençliğinin vizyonudur. Milletin değerleriyle, kendi bireysel değerlerinizi örtüştürmelisiniz. Öz saygınızı asla kaybetmeyiniz. Dürüst ve güvenilir, çalışkansanız milletin öz değerleri ile bezeliyseniz dimdik durun. Yine karşınızda Recep Tayyip Erdoğan en güzel örnektir" dedi.

AMBULANS DAĞITIM TÖRENİ

Kepez İlçesi Erdem Bayazid Kültür Merkezi bahçesindeki Ambulans ve Umke Araçları Dağıtım Töreni'ne katıldı. Bakan Müezzinoğlu, 89 ambulans ile 6 UMKE aracının anahtar teslimini gerçekleştirdi. Ambulansların dağıtılacağı 10 ili temsilen Antalya, Burdur, Isparta, Denizli, Afyon, Mersin, Mardin, Balıkesir, Uşak ve İzmir UMKE için ise Bitlis, Erzincan, Samsun,Rize, Giresun'da görev yapan şöför ve sağlık ekiplerine Bakan Müezzinoğlu tarafından anahtarlar teslim edildi.

Burada konuşan Bakan Müezzinoğlu, ambulans ve UMKE ekiplerinin cana can katmasını diledi.

Türkiye'nin bir taraftan Mustafa Kemal Atatürk'ün muasır medeniyetler seviyesine koştuğunu aktaran Bakan Müezzinoğlu, " Her alanda dünyanın tüm gelişmelerini insanımıza sunmakta geceli gündüzlü çalışan bir irade varken, bu milletin hedeflerine gidişinden rahatsız olan,dünyaya güçlü medeniyet sunma gayreti yolculuğuyla rahatsız olanlar var. Ve bu rahatsızlıklarını insanlık dışı eylemlerle ve tuzaklarla uygulayan,insanlık dışı suçlar işleyen terör örgütleri, terörizm dünyanın farklı devletleri tarafından desteklenen ve organize edilen bütün bu olumsuzluklara rağmen bu millet büyük bir millettir. Bu millet o ay yıldızlı bayrağın altında geleceği umutla yürüyen bir millettir" dedi.

"HER YERDE AY YILDIZLI BAYRAK DALGALANACAK"

Antalya'nın her mahallesinde ay yıldızlı bayrak nasıl dalgalanıyorsa, Cizre'nin her köşesinde de aynı şekilde dalgalanacağının altını çizen Bakan Müezzinoğlu, " Diyarbakır Sur'un Cizre'nin her köşesinde bu bayrak o hainler,teröristler bilsinler ki, o hainlere yardakçılar yapanlar bilsinler ki, o kazdıklara çukurlara o teröristleri bu millet gömecektir. Bu ülkenin her köşesinde huzur ve güven olacaktır. 78 milyon ülke insanımız Antalya'da olduğu gibi bütün köşesinde olduğu gibi yarınlara umutla ve güvenle bakacaktır" diye konuştu.

DÜNYADA NE VARSA BİZDE DE VAR

12-13 yıl önce, "Sağlık alanında dünyada ne varsa o olacaktır" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür eden Bakan Müezzinoğlu, "1990 yılların sonunda 2000'li yılların başında , şu haberi dinlediğimde yüreğim sızlıyordu. Almanya'dan Antalya'ya gelen turist kaza geçirmiş ülkesinden gelen uçakla Almanya'ya gitmiş haberlerini dinliyorduk. Vay anasına ya. Biz o günleri görmeyiz dedirtiyorlardı. Bu milletin evladı o gün muhtar bile olamazsın denilen Recep Tayyip Erdoğan, "Almanya'da ne varsa Türkiye'de de o olacak" dedi. Alman,Fransız,İngiliz halkı neyi layık görülüyorsa daha iyisin i milletimiz hak ediyor dedi. Şimdi ambulans uçağımız, helikopterimiz, botumuz var. Bunlardan rahatsız olanlar yaptıklarının bedelini ödetmeye hazır mıyız. Milletimizin başı sağ olsun. Hep birlikte şehit olmaya hazırız. Vatan bölünmeyecek, vatanın her köşesinde al yıldızlı bayrak dalgalanmaya devam edecek" ifadelerine yer verdi.

"ŞİMDİ 15 BİN KİŞİYE 1 AMBULANS DÜŞÜYOR"

2002 yılında Türkiye'de 115 bin kişiye bir ambulans düştüğünü hatırlatan Bakan Müezzinoğlu, " 617 ambulansımız vardı. Şimdi 15 bin kişiye bir ambulans düşüyor. 5 binden fazla. Yarınlarda çok daha iyiyi, güzeli yapacağız. Sizlerin iradesi bizim güç kaynağımızdır. Türkiye'nin her köşesine hedefler koyduk, başarıyoruz, başarmaya devam ediyor. Antalya'da kepez ilçesinde 300 yataklı Kepez Hastanesi 3 ay sonra açılacak. Muratpaşa'da Kadın Doğum Hastanesi tamamlanarak hizmetinize sunulacak. Eskiden Almanya'yı örnek gösterirlerdi. Milli iradeyi silindir gibi ezen darbeler nedeniyle millete hak ettikleri verilmedi. Milletle birlikte yürüyen AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan olduğu sürece hiç kimse tereddüt etmesin Türkiye'nin geleceği güzel olacaktır" dedi.

Bakan Müezzinoğlu ardından, helikopter ile Elmalı İlçesindeki Devlet Hastanesi'e açılışına katılmak üzere kent merkezinden ayrıldı.

Ambualans Ve UMKE Araçları Dağıtım Töreni

Ambualans Ve UMKE Araçları Dağıtım Töreni

Ambualans Ve UMKE Araçları Dağıtım Töreni

Ambualans Ve UMKE Araçları Dağıtım Töreni

Ambualans Ve UMKE Araçları Dağıtım Töreni

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim