• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Altınordu İki Çim Sahanın Açılışını Yaptı

Altınordu İki Çim Sahanın Açılışını Yaptı
Altınordu Futbol Kulübü, Altınordu Futbol Meslek Okulu (AFMO) Tesisleri'ndeki iki sahanın açılışını yaptı.

Altınordu Futbol Kulübü, Altınordu Futbol Meslek Okulu (AFMO) Tesisleri'ndeki iki sahanın açılışını yaptı. İki doğal çim sahaya ise, Türk futbolunun önemli isimleri Serpil Hamdi Tüzün ve Gündüz Tekin Onay'ın isimleri verildi.

İzmir'in köklü takımlarından Atınordu, merakla beklenen ve yapımı tamamlanan iki sahanın açılışını düzenlenen sade bir törenle gerçekleştirdi. Altınordu Futbol Meslek Okulu (AFMO) Tesisleri'ndeki törene, kulüp yöneticileri ve sporcular eksiksiz katıldı. Kurban kesimiyle başlayan tören, çocuklar ile gençlerin top oynaması, timsah yürüyüşü yapması, U15, U16, U18, U19 ekiplerinin maçlarıyla devam etti. Karşılaşmaların ardından sahalar gezilerek, tesis maketi incelendi. Dernek Başkanı Salih Mertan da, baklava ikram etti. Altınordu Kulüp Başkanı Seyit Mehmet Özkan, "Burası, benim 30 yıldır hayalini kurduğum yer. Bizler, bu toprakların çocuklarından gerçek profesyonel futbolcular yetiştirmek üzere yemin etmiş insanlar topluluğuyuz. Öyle bir inancımız var ki, bir gün işte bu topraklardan gerçek profesyonel futbolcular fışkıracak" dedi.

Hizmete giren iki doğal çim sahaya ise, Türk futbolunun önemli isimleri Serpil Hamdi Tüzün ve Gündüz Tekin Onay'ın isimleri verildi. Yaklaşık 15 gün içerisinde tamamlanması hedeflenen ve çok özel bir teknikle yapılan suni çim sahaya ise İzmirspor'un efsanevi teknik direktörü Doğan Emültay'ın adı verildi. Üç sahaya da üç büyük futbol adamının kısa hayat hikayelerinin anlatıldığı tabelalar yerleştirildi. Sahalara isim verme töreninin önümüzdeki günlerde gerçekleştirileceği öğrenildi. Vefanın çok önemli bir kelime olduğunu vurgulayan Seyit Mehmet Özkan, "Serpil Hamdi Tüzün, Gündüz Tekin Onay ve Doğan Emültay, Türk futbolunun üç büyük emekçisidir. Üç isim de genç futbolcuların yetişmesi ve Türk futbolunda sistem kurulması adına önemli çalışmalar yaptılar. İsimlerinin bu sahalarda yaşaması, bizlere büyük gurur veriyor" diye konuştu.

Altınordu İki Çim Sahanın Açılışını Yaptı

Altınordu İki Çim Sahanın Açılışını Yaptı

Altınordu İki Çim Sahanın Açılışını Yaptı

Altınordu İki Çim Sahanın Açılışını Yaptı

Altınordu İki Çim Sahanın Açılışını Yaptı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim