• BIST 9902.07
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Altay, “Kutlu Bir Dava Uğruna Çalışıyoruz”

Altay, “Kutlu Bir Dava Uğruna Çalışıyoruz”
Konya'nın merkez Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Hukukçular Kulübü ile bir araya geldi.

Konya'nın merkez Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Hukukçular Kulübü ile bir araya geldi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Talha Bayrakçı Gençlik Merkezi'nde düzenlenen toplantıda Hukukçular Kulübü ile bir araya geldi. Talha Bayrakçı Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirdikleri, Siyaset Bilimi Kurulu, Kültür ve Sanat Kurulu ve Fikir Kurulu söyleşileri ile merkezi aktif kullanan Hukukçular Kulübü üyeleri ile sohbet eden Başkan Altay, onlardan gelen istek ve önerileri dinledi.

Talha Bayrakçı Gençlik Merkezini, düzenledikleri farklı etkinliklerle sürekli kullandıkları için Hukukçular Kulübüne teşekkür eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Talha Bayrakçı Gençlik Merkezi'ne sıklıkla geliyoruz. Özellikle Hukukçular Kulübündeki arkadaşların düzenli çalışması dikkatimizi çekti. Bir öğrenci hareketinin sürekli iş yapması zor bir iştir ama bir o kadarda kıymetlidir. Çünkü bütün programda, organizasyonda emekleri var. Böyle bir programı uyguladıkları için arkadaşlarımızın şahsında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

"GÜNÜMÜZ TOPLUMUNUN EN ÖNEMLİ GÜVENCESİ HUKUK SİSTEMİ"

Son yıllarda ülke gündemindeki en önemli meslek dallarından birinin hukuk olduğunu söyleyen Başkan Altay, "Hukuk öğrencilerinin yanı sıra aramızda hakim ve savcı adayları da var. Bir ülkede hukuk sistemi iyi kurgulanmışsa herkes özgür bir yaşam sürebiliyor. Eğer hukuk sisteminde bir sıkıntı varsa hepimiz bir tedirginlik içinde yaşıyoruz. Çünkü günümüz toplumunun en önemli güvencesi hukuk sistemi. Bu manada sizlere çok önemli görevler düşüyor. Bu tür faaliyetlerle kendinizi geliştiriyor olmanızda takdire şayan. Sadece hukukla ilgili değil farklı konularla ilgili konuşmalar yapmanızda çok kıymetli. Çünkü sadece kendi alanınıza bakarak söz sahibi olmanız mümkün değil, her konuda bilgi sahibi olmak gerekiyor. Özellikle Türkiye gibi bir ülkede yaşıyorsanız uluslar arası ilişkilerden, siyasetten, ekonomiden, ticaretten her şeyden anlamanız gerekiyor. Çünkü biz durağan bir toplum değiliz, çok hızlı hareket ediyor, çok hızlı karar veriyoruz. Bulunduğumuz coğrafyada birçok problemle uğraşıyoruz. Ayakta durmak zorundayız, ayakta duramazsak çevremizdeki ülkelerin durumunu görüyorsunuz" dedi.

"MAZLUMLARA UMUT IŞIĞIYIZ"

Ülke olarak bir farkımız daha var diyen Başkan Altay, "Bütün dünyadan mazlum insanlar bizlerden bir şeyler bekliyor. Özellikle son 10 yılda yaptığımız çalışmalarla onlara da bir umut ışığı olduk. Bu konuda en büyük sermayemizde insan kaynağımız. Sermayesi petrol kuyuları olanların petrol fiyatı 30 dolara düştüğünde ne hale geldiklerini hepimiz gördük. Biz bir şey keşfetmedik sadece kendimizi keşfettik, insan kaynağımızı, gençlerimizi keşfettik. Çalışmayı ve üretmeyi keşfettik ve bu yolda da ilerliyoruz" diye konuştu.

Bir kutlu dava uğruna çalışıyoruz diyen Başkan Altay, "Sizlere daha iyi bir gelecek bırakmak adına çalışıyoruz. Sizlerin çocuklarına daha iyi bir ülke bırakmak için çalışıyoruz. Tüm dünyadaki çocuklara daha güzel bir dünya bırakmak için hep birlikte gayret ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim