• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Altay, Gençlik Meclisi Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Altay, Gençlik Meclisi Üyeleriyle Bir Araya Geldi
Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleriyle bir araya geldi.

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleriyle bir araya geldi.

Kısa süre önce kongre sürecini tamamlayan Selçuklu Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile bir araya geldi. Talha Bayrakçı Gençlik Merkezi'nde düzenlenen programa Selçuklu Kent Konseyi Başkanı Abdullah Yayla, Selçuklu Gençlik Meclisi Başkanı Muharrem Karakuş'un yanı sıra Selçuklu Belediyesi genç meclis üyeleri de katıldı. Programda gençlere hitap eden Başkan Altay, "Öğrencilerimizin Selçuklu'da ve Selçuk Üniversitesi'nde okuduklarının bir farkındalığını oluşturmak istiyoruz" dedi.

Selçuklu Kent Konseyi'nde seçim sürecinin tamamlandığını belirten Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Altay, "Kent Konseyi seçimlerinin yapılmasıyla birlikte Gençlik Meclisi çalışmaları da başladı. Gençlik Meclisi Başkanımızı ve yönetim kurulunu seçtik ve çalışma grupları da oluştu. Yeni projeler üretmek ve bununla ilgili çalışmalar yapmak için elinizde her şey mevcut. Sizlerden daha fazla gayret bekliyoruz. Çünkü Üniversitemizin öğrenci sayısı çok fazla ve öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak için çok uygun bir ortam var. Kent Konseyi'nin oluşum hedefleri arasında üniversitede daha çok aktivite ve daha çok öğrenci ile bir araya gelmek ve onlarla muhabbet etmek istiyoruz" diye konuştu.

Gençlik Meclisi çalışmalarının siyasi bir çalışma olmadığının altını çizen Başkan Altay, "Bizler siyasi bir partiyi temsilen Belediye Başkanı seçiliyoruz. Ama belediye başkanlarının temel görevi hizmettir. Buradaki faaliyetlerle ilgili bir siyasi kaygımız ve siyasi bir beklentimiz yok. Siyasetin yapıldığı yer partimizin gençlik teşkilatlarıdır. Biz burada daha yukarda bir iş yapmak istiyoruz. Çünkü belediye hizmet açısından herkesi şemsiyesinin altında toplaması gereken bir kurum. Bu olaya böyle bakıyoruz. Burada amacımız gençleri bir araya getirmek ve onlar arasında bir kardeşlik, muhabbet oluşturabilmek, onları geleceğe daha fazla hazırlamak ve üniversitenin sosyal hayatına katkı sağlamak. Birlikteliğimizi arttırmak ve memleketimize, vatanımıza daha fazla ailesine faydalı insan haline getirebilmek" şeklinde konuştu.

Selçuklu Belediyesi'nin kurumsal gücüyle gençlerin her zaman yanında yer aldığını ifade eden Başkan Altay, "Şuan da Gençlik Merkezi'miz yeni binasında hizmet veriyor ki bunun da daha üstünde bir şey yapmak için çalışıyoruz. Yine Gençlik Meclisimiz, öğrenci konseyi seçimlerinde yaptığımız faaliyetler, Gençlik Meclisimiz, Kent Konseyimiz ve Selçuklu Belediyesi'nin kurumsalı hep yanınızda olacak. Biz gençlerle ilgili konuşları önemsiyoruz ve bu konuda getireceğiniz her türlü fikre açığız. Bu konuda çalışma yapmak istiyoruz. Özellikle çalışma grubunda bulunan arkadaşlarımız fikir üretme konusunda daha fazla gayretli olmalılar. Halkayı daha fazla genişletmeliyiz. Merkezde 70 binin üzerinde üniversite öğrencisi var. Dolayısıyla insan kaynağı açısından bir sorun yaşamıyoruz. Birçok öğrenci topluluğu var. Onlarla da iletişim kurmak, birlikte hareket etmek bizim asli görevimiz. Burada temel amacımız öğrencilerimizin Selçuklu'da ve Selçuk Üniversitesi'nde okuduklarının bir farkındalığını oluşturmak istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize başarılar diliyorum. İnşallah Selçuklu Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi bir farkındalık oluşturacak ve örnek bir gençlik meclisi haline dönüşecektir" ifadelerini kullandı.

Altay, Gençlik Meclisi Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Altay, Gençlik Meclisi Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim