• BIST 9871.97
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Alima Yeni Malatyaspor’da Giresun Galibiyeti Sevinci

Alima Yeni Malatyaspor’da Giresun Galibiyeti Sevinci
PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'da Giresunspor galibiyetinin sevinci sürüyor.

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'da Giresunspor galibiyetinin sevinci sürüyor. Sarı-kırmızılı oyunculardan Sadık Çiftpınar ve Osman Fırat yaptığı açıklamada, oldukça önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Ligin 25. haftasında sahasında karşılaştığı Giresunspor'u ilk 10 dakikada bulduğu gollerle 2-1 mağlup eden Alima Yeni Malatyaspor'un savunmada görev yapan iki oyuncusu Sadık Çiftpınar ve Osman Fırat, İHA muhabirine açıklamalarda bulundular.

SADIK: "İÇERİDEKİ O ŞANSIZLIĞIMIZI DA KIRDIK"

Sahaya her zaman galibiyet için çıktıklarını söyleyen Sadık, "Rakiplerin puan kaybettiği haftada Giresun maçı bizim için çok daha önemli hale geldi. Geçen haftada deplasmanda çok kötü bir yenilgi aldık. Giresun karşısında onun telafisini yaptık. Son maçlarda 2 galibiyet 1 beraberlik vardı. Bu maçla beraber iç sahada 7 puan topladık. İçerideki o şansızlığımızı da kırdık. Taraftarımızın desteğiyle çok iyi başladık maça. Erken gelen 2 golle maçı kazandık. İnşallah ilerleyen haftalarda futbolumuzu daha rahat oynarız" dedi.

Sadık, maçtaki performansıyla ilgili sorulan soruya ise, "Her maça elimden gelenin en iyisini yapmak için çıkıyorum. Giresun maçında da ligin iyi forvetlerinden Vedat Murigi vardı sahada. Ben yine rakibimi oynatmamaya çalıştım. Performansımız beğendiyseniz ne mutlu bana" şeklinde cevap verdi.

OSMAN: "ZAMAN ZAMAN FUTBOLDA BUNLARDA VAR"

Sol bek oyuncusu Osman Fırat ise yaptığı açıklamada, "Giresun maçının çok zor olacağını biliyorduk. İyi bir takımla karşılaştık. 10 dakika içerisinde 2-0 yaptık. Maça çokta iyi başladık. Daha sonra biraz skorunda vermiş olduğu rehavetle baskı oldu üzerimize. 2-1 oldu ve Giresun ondan sonrada kaçırdı. Tabi ikinci yarı daha derli toplu oynadık. Ben her zaman söylüyorum, mücadele ettiğimiz zaman bu ligde kolay kolay kimse bizi yenemez. Yeter ki sahada herkes mücadele etsin. Bizde bugün bunu sahaya yansıttık. Belki çok iyi oynamadık ama olsun. Zaman zaman futbolda bunlarda var. Önemli olan burada galibiyetle ayrılmaktı, bunu da başardık. Bu galibiyet taraftarlarımıza armağan olsun" diye konuştu.

Alima Yeni Malatyaspor’da Giresun Galibiyeti Sevinci

Alima Yeni Malatyaspor’da Giresun Galibiyeti Sevinci

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim