• BIST 9933.37
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Alima Yeni Malatyaspor’da Futbolcular Galibiyet İçin Kenetlendi

Alima Yeni Malatyaspor’da Futbolcular Galibiyet İçin Kenetlendi
Alima Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Ali Sakal, kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları Giresunspor maçını kazanıp, rahat bir nefes almak istediklerini...

Alima Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Ali Sakal, kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları Giresunspor maçını kazanıp, rahat bir nefes almak istediklerini söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahası'nda İHA muhabirine açıklamalarda bulunan başarılı orta saha oyuncusu Ali Sakal, daha önce 8 yıl ter akıttığı 1. ligde bulunduğu yeri yadırgama gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.

"HAKEM YÖNETİMİ BİZİ OLUMSUZ ETKİLEDİ"

Göztepe maçında hakem faktöründen dolayı puan kaybettiklerini söyleyen Ali, "Göztepe karışında iyi oynadık. Rakipten daha net pozisyonlar bulduk. Ama dış faktörler, yani hakem yönetimi bizi olumsuz etkiledi. Maalesef futbolda bunlar oluyor. Bazen iyi oynayıp kazanamıyorsun. Bazen kötü oynayıp kazandığın maçlar da oluyor. Bu maçta öyle bir maçtı. Sonuçta bu maçı unutup önümüzdeki Giresun maçına bakmamız lazım. İnşallah Giresun maçını kazanıp, Göztepe maçını telafi ederiz" dedi.

"BU LİGDE 8 SEZON OYNADIM"

Ali, kendi performansıyla ilgili yaptığı açıklamada ise, "Buraya gelmeden önce ben zaten bu ligden gelmiştim. Bu ligde 8 sezon oynadım. O yüzden yadırgayacağım bir durum yoktu. Sonuçta orta zaten. Tabi sahada arkadaşlarımla birlikte güzel bir uyum içerisindeyim. İnşallah daha faydalı olurum takımıma" diye konuştu.

"GİRESUNLUYUM, BU MAÇIN BENİM İÇİN AYRI BİR ÖNEMİ VAR"

Pazar günü oynayacak Giresun maçını kazanmaları gerektiğini vurgulayan Ali, "Giresun iyi bir takım. Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladılar. Kendi sahalarında iyi oynuyorlar ama deplasmanda çok iyi oldukları söylenemez. İnşallah biz kendi seyircimiz önünde bu maçı kazanıp, rahat bir nefes alırız. Bu arada ben de Giresunluyum. Bu maçın benim için ayrı bir önemi var. İnşallah bu maçı kazanıp, önümüze daha iyi bakarız. Bu ligde üst üste galip geldiğin zaman kendini yukarılarda buluyorsun. Mağlup olduğun zaman da tam tersi oluyor. Herkes bir birini yenecek güçte. Biz bunu çok iyi bir şekilde gösterdik. 3 maçta lider takımlarla oynadık. İnşallah istikrarımızı, oyun anlayışımızı sahaya yansıtırsak, galip geleceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim