• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Alima Yeni Malatyaspor’da Antalya Kampı Başladı

Alima Yeni Malatyaspor’da Antalya Kampı Başladı
PTT 1.Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'da devre arası kamp çalışmaları başladı.

PTT 1.Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'da devre arası kamp çalışmaları başladı. Antalya Side Sensimar Otel'de toplanan sarı-kırmızılı oyuncular, kampının ilk çalışmasını yaptı.

Günün ilk antrenmanını yoğun yağmurdan dolayı salonda yapan sarı-kırmızılı takım, Antalya kampında 11 gün boyunca güç ve kondisyon depolayacak.

Kampın ilk çalışmasına Belekte Pro Lisans eğitiminde bulunan Teknik Direktör İrfan Buz ile Umre'ye giden Ramazan Kahya, Aydın Çetin, Hüseyin Kar ve Vedat Kapurtu katılmadı.

Yeni transfer Uğurtan'ın da yer aldığı günün ilk çalışmasına 18 futbolcu katıldı.

RAVCI: "TRANSFER ÇALIŞMALARINI 11 GÜNLÜK KAMPLA PARALEL YÜRÜTECEĞİZ"

Side'de ikinci etap kamp çalışmalarına başladıklarını ifade eden Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, transfer çalışmalarını 11 günlük kamp çalışmalarıyla paralel olarak yürüteceklerini ifade etti.

Takımın 3 Ocak itibariyle toplanmaya başladığını kaydeden Ravcı, "Antalya Side'de ikinci yarı hazırlıklarımıza başladık. İnşallah takımımız için hayırlı bir ikinci yarı olur. Günün ilk çalışmasını yoğun yağmurdan dolayı salonda gerçekleştirdik. Kadromuza kattığımız Uğurtan Kızılyar da Antalya kampına dahil oldu. Transferde görüştüğümüz diğer isimlerin de önümüzdeki günlerde kampımızda olmasını umuyoruz. Antalya kampında 11 gün boyunca güç ve kondisyon depolayacağız. Bu süre içerisinde bir hazırlık maçı oynamayı düşünüyoruz. Kampın bitiminin ardından buradan ilk maçımızı oynamak için Trabzon'a geçeceğiz" dedi.

Transferdeki son durumla ilgili de açıklamada bulunan Ravcı, "Transfer çalışmalarımızı da kamp çalışmalarına paralel olarak yürüteceğiz. Görüşme halinde olduğumuz oyuncular var. İnşallah bu oyuncularla birkaç gün içerisinde anlaşma sağlarız. Amacımız kamp çalışmaları tamamlamadan önce önemli noktalara transferler yapabilmek. Tabi acele edip hata yapmakta istemiyoruz. İnşallah taraftarımız ikinci yarıda daha güçlü bir Yeni Malatyaspor izleyecek" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim