• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

Alıcık’tan İsabeyli’ye Çok Amaçlı Pazar Yeri Müjdesi

Alıcık’tan İsabeyli’ye Çok Amaçlı Pazar Yeri Müjdesi
Nazilli Belediyesi İsabeyli Mahallesine çok amaçlı kapalı Pazar yeri yapımı için kolları sıvadı.

Nazilli Belediyesi İsabeyli Mahallesine çok amaçlı kapalı Pazar yeri yapımı için kolları sıvadı. Hem kapalı Pazar yeri hem de cemiyetlerde kullanılmak üzere yapılacak olan çok amaçlı sosyal alan yanına da araç park yeri yer alacak.

Nazilli Belediyesi tarafından, İsabeyli Mahallesi Özbay Caddesi ile 1006 sokak kesişiminde, hem kapalı Pazar yeri hem de cemiyetlerde kullanılmak üzere yapılacak olan çok amaçlı sosyal tesis (56x20 metre) 1120 metrekarelik alanda yer alacak. Yine diğer çok amaçlı Pazar yeri ve cemiyet alanlarında yapıldığı gibi çatısı çelik konsriksiyonla kaplanacak. Ayrıca Çok Amaçlı Sosyal Çatı yanındaki boş arsa değerlendirilerek araç park yeri olarak düzenlenecek.

Nazilli Belediyesi tarafından İsabeyli Mahallesine hem kapalı Pazar yeri hem de cemiyetlerde kullanılmak üzere yapılacak olan çok amaçlı sosyal tesisin yapımı için çalışmaların başlatıldığı müjdesini veren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Nazilli Merkezdeki mahallelerde ve Nazilli Belediyesinden hizmet alan diğer mahallelerde mahalle sakinleri tarafından en çok istenen ve talep edilen hizmetler arasında kapalı Pazar yeri ile düğün ve cemiyetlerde kullanılmak üzere çok amaçlı sosyal çatı oluyor. Biz de bu bağlamda vatandaşlarımızın sıkıntılarına çare olabilecek öncelikler ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2009 seçimlerinde ve 2014 seçimlerinde her mahalleye bir düğün salonu ve kapalı Pazar yeri sözümüzü geçen bu süreçler içinde gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Neredeyse hemen hemen 82 mahallenin yarısından fazlasında çok amaçlı sosyal çatı projelerimizi gerçekleştirdik. Önümüzdeki süreç içinde kalan mahallelerimize de bu tesislerin yapımları devam edecek. İsabeyli Mahallesi Özbay Caddesi ile 1006 sokak kesişiminde (56x20 metre) 1120 metrekarelik alanda çelik konsriksiyonlu hem kapalı Pazar yeri hem de cemiyetlerde kullanılmak üzere yapılacak olan çok amaçlı sosyal tesisin şimdiden İsabeyli halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Alıcık’tan İsabeyli’ye Çok Amaçlı Pazar Yeri Müjdesi

Alıcık’tan İsabeyli’ye Çok Amaçlı Pazar Yeri Müjdesi

Alıcık’tan İsabeyli’ye Çok Amaçlı Pazar Yeri Müjdesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim