• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C

Aliağalı Ev Kadınlarına Spor Dersi

Aliağalı Ev Kadınlarına Spor Dersi
Aliağalı ev kadınları sağlıklı yaşam için harekete geçti. Ev işlerinden spor yapmaya vakit bulamayan kadınlar, Aliağa İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün...

Aliağalı ev kadınları sağlıklı yaşam için harekete geçti. Ev işlerinden spor yapmaya vakit bulamayan kadınlar, Aliağa İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün "Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı" kapsamında başlattığı "Hareketsiz Kalma Sonra da Pişman Olma" spor etkinliği ile fiziksel aktiviteyi yaşam tarzı haline getirmeyi hedefliyor.

Aliağalı ev kadınları, Aliağa İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün "Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı" kapsamında başlattığı "Hareketsiz Kalma Sonra da Pişman Olma" spor etkinliğine katılıyor. Kültür Mahallesi Muammer Bilgen Parkı'nda başlatılan spor etkinlikleri Aliağa Toplum Sağlığı Merkezi personelleri ve Spor Eğitmeni Eda Çulha eşliğinde yapılıyor. Sağlıklı yaşam adına her cuma günü saat 10.30'da ev kadınlarına spor yaptıracaklarını belirten spor eğitmeni Eda Çulha, yaptıkları spor hareketleri ile rutin hayat içerisinde çalışmayan kasları çalıştıracaklarını söyledi.

"SPOR YAPMA ALIŞKANLIĞI KAZANDIRACAĞIZ"

Daha ilk günden güzel bir ilgi gördüklerini ifade eden Çulha, "Antrenmanlarımızı 45 dakikalık bir program üzerinden yapacağız. Bugün ilk antrenmanımız olduğu için vücutları çok fazla yormamak adına 35 dakikalık bir antrenman yaptık. Burada herhangi bir fitness salonunda yapılanları değil, ev kadınlarının sağlıklı bir hayat sürebilmeleri için çalışacağız. Bir ev hanımının evde yaptığı işlerden dolayı beli ağrıyor ise biz bu bel ağrılarının azalması için beli harekete geçiriyoruz. Bu program ile birlikte Aliağalı ev kadınlarına spor yapma alışkanlığı kazandıracağız. Şuan için antrenmanlarımızı sadece Kültür Mahallesi Muammer Bilgen Parkı'nda yapıyoruz. Talep doğrultusunda Aliağa'daki diğer mahallelerde de spor programımızı hayata geçireceğiz" dedi.

Aliağalı Ev Kadınlarına Spor Dersi

Aliağalı Ev Kadınlarına Spor Dersi

Aliağalı Ev Kadınlarına Spor Dersi

Aliağalı Ev Kadınlarına Spor Dersi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim