• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 15 °C

Alfemo, Turquality ile yurtdışında 40 mağaza açtı

Alfemo, Turquality ile yurtdışında 40 mağaza açtı
Mobilya pazarının lider markalarından Alfemo, Turquality programına dahil olduğu 2011 yılından bu yana Avrupa'dan Ortadoğu'ya, Güney Amerika'dan Afrika...

Mobilya pazarının lider markalarından Alfemo, Turquality programına dahil olduğu 2011 yılından bu yana Avrupa'dan Ortadoğu'ya, Güney Amerika'dan Afrika ülkelerine kadar birçok ülkede 40 konsept mağaza açtı. Panama, Hollanda, Dubai, Almanya, Mısır, Kazakistan ve Viyana'ın en beğenilen mobilya markaları arasına girmeyi başardı.

Turquality ile son beş yıldır dünyanın zirvesine oynadıklarını kaydeden Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, "Günümüz rekabet koşullarında güçlü global Türk markaları geliştirerek Türkiye'nin ihracatını arttırmayı hedefleyen, dünyanın devlet destekli ilk ve tek markalaşma programı Turquality ile Alfemo olarak, 2011 yılından bu yana dünyanın zirvesine oynuyoruz. Turquality programı dahilinde üretimden pazarlamaya, satıştan satış sonrası hizmetlere kadar tüm süreçlerde devletten aldığımız destek ve güçle uluslararası pazarlarda rekabet gücümüzü arttırma ve yeni pazarlarda yer alma hedefini gerçekleştirmek üzere ciddi aşamalar kaydettik. Bu beş yıllık dilimde, ihracat oranımızda yüzde 80'lik bir büyüme gerçekleştirdik." dedi.

'KANADA VE ABD'DE YENİ MAĞAZA AÇACAK'

Turquality desteğinin dünya pazarında bir güç ve prestij simgesi olarak algılandığını, yabancı yatırımcının markaya bakış açısını da etkilediğini vurgulayan Davulcuoğlu, "Biz de gerek dünya standartlarındaki konsept mağazacılık anlayışımız, gerekse trend tasarım ürünü mobilya koleksiyonumuz ve satış sonrası hizmet kalitemizle markamıza yönelik algıyı her zaman daha yukarı taşımak hedefiyle çalışıyoruz. Her yıl aldığımız tasarım ödülleri, katıldığımız uluslararası fuarlar ve aldığımız Dünya Kalite Ödülü, bu durumun önemli göstergeleridir." diye konuştu. Dünya pazarındaki rakiplerinden, ürettikleri teknoloji entegre edilmiş akıllı mobilyalarla da ayrıştıklarını aktaran Davulcuoğlu, kısa bir süre içinde Kanada'nın başşehri Toronto ve ABD'nin Los Angeles şehrinde mağaza açacaklarını kaydetti.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim