• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Alanya’da ’ Gönül Durağı ’ Projesi

Alanya’da ’ Gönül Durağı ’ Projesi
Vatandaşların evlerinde kullanmadıkları giysi ve benzeri eşyaları "Gönül Durağı" adı verilen hava şartlarına karşı donanımlı stantlara bırakarak...

Vatandaşların evlerinde kullanmadıkları giysi ve benzeri eşyaları "Gönül Durağı" adı verilen hava şartlarına karşı donanımlı stantlara bırakarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını sağlayan proje Alanya'da da uygulanacak. Alanya Kaymakamı Dr Hasan Tanrıseven, gazeteci Akın Baycan tarafından kendisine sunulan projeye tam destek verdi. Kaymakam Dr Hasan Tanrıseven'in talimatıyla harekete geçen Alanya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakıf Müdürü Fikret Namal ve Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Ahmet Çelik çalışmalara başladı.

İstanbul'da çeşitli dernekler ve belediyeler tarafından başlatılan " Dolabında kalmasın, sokakları ısıtsın" projesi, Alanya Kaymakamı Dr Hasan Tanrıseven" tarafından Alanya'da da uygulanacak. Projenin güzel olduğunu ve ihtiyaç sahiplerine ulaşmada faydalı olacağına inandığını belirten Kaymakam Tanrıseven, " Bugüne dek bu tür projelere hep destek olduk. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ise verdiğimiz hizmetleri Alanya halkı ile bu güne dek paylaştık. Bu projede bize geldiğinde diğer İl ve İlçeler de karşılaştığı tepkileri takip ettik ve gerçekten özel, özel olduğu kadar da güzel bir proje olduğuna karar verdik" dedi. Kaymakam Dr Hasan Tanrıseven'in talimatı üzerine ise Alanya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakıf Müdürü Fikret Namal ve Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Ahmet Çelik ve gazeteci Akın Baycan bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulundular. Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven'in isim babası olduğu "Gönül Durağı" projesinin yer tespiti için çalışmalara başlanırken, projenin bir kaç gün içerisinde Alanya'da belirlenen merkezi bir yerde hayata geçirileceği bildirildi. Proje ile vatandaşlar evlerinde kullanmadıkları giyisi ve benzeri eşyaları "Gönül Durağı" adı verilen hava şartlarına karşı donanımlı stantlara bırakarak ihtiyaç sahiplerine aracısız ulaştıracaklar.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim