• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Alanya’da AK Parti Ve MHP Projeleri Görüştü

Alanya’da AK Parti Ve MHP Projeleri Görüştü
AK Parti'li meclis üyeleri ile bir araya gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Sizlerin önerileri bize güç verir. Her hizmetimiz Alanya içindir"...

AK Parti'li meclis üyeleri ile bir araya gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Sizlerin önerileri bize güç verir. Her hizmetimiz Alanya içindir" dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AK Partili meclis üyelerini davet ederek tarihi Alanya evi Hasanağalar Konağı'nda bir araya geldi. Meclis üyeleri Alper Birer, Arif Tok, Ahmet Büküş, Mustafa Keşoğlu, Erol Fazlıoğlu, Şükrü Cimrin, Ertuğrul Akay, Emin Hatipoğlu, Gökçen Nazifoğlu ve Yusuf Hastürk'ün katıldığı toplantıda Başkan Yücel, devam eden çalışmalar ve sosyal projelerle ilgili bilgiler verdi.

Belediye yatırımlarıyla ilgili bilgi veren Başkan Yücel, hizmette büyük düşünülmesi gerektiğinin vurguladı. Geçtiğimiz günlerde Toslak Asfalt Şantiyesi'nde hizmete giren ve saatte 400 ton asfalt malzemesi üreten konkasör ve diğer yatırımlara değinen Yücel, "Türkiye'de özel sektörde bile böyle bir makine bulunmamaktadır. Konkasöre ilave edilecek bir iki makine ile maliyeti 5 milyon TL'ye çıkacak, ancak bu yatırımımız 3 yılda kendini amorti edecektir. Yine Toslak'taki asfalt şantiyemizin kapasitesini arttırarak iki katına çıkardık." dedi.

BELEDİYE HİZMETLERİNDEN MEMNUNUZ

Hizmette vatandaşın talebinin önemli olduğunu kaydeden Başkan Yücel, Demirtaş Düğün Salonu, Tavşandamı Projesi, Kent Meydanı Projesi, Alanya Belediyesi Oba Kız Öğrenci Yurdu, Belediye Kreşi, Sosyal Donatı alanları ve Hayvan Barınağı projeleri hakkında da meclis üyelerini bilgilendirdi. Belediye Hizmetlerinden memnun olduklarını belirten Alanya Belediyesi'nin Ak Partili meclis üyeleri, "Aklın yolu birdir. Alanya'nın menfaatleri için alınan kararların arkasındayız." dediler.

Meclis üyelerine toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Meclis üyelerimizin görüşleri bizim için her zaman önemlidir. Biz çoğulcu yönetim anlayışıyla hareket ederek, toplumun her kesimini kucaklamaya çalışıyoruz. Eleştiri ve olumlu fikirleriyle bize destek veren tüm meclis üyelerimize de bu vesileyle teşekkür ederim. Zaman zaman bu tür toplantılarımızı tekrarlayacağız" dedi.

Başkan Yücel, daha öncede CHP'li meclis üyeleri ile bir araya gelerek yine benzer bir toplantı gerçekleştirmişti.

Alanya’da AK Parti Ve MHP Projeleri Görüştü

Alanya’da AK Parti Ve MHP Projeleri Görüştü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim